Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ντε Καμάργκο:Μου πάει το κόκκινο χρώμα!

Θετικός στον ερχομό του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο
Θετικός στον ερχομό του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο

Γιατί θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος της Σταντάρ. Δημοσιεύματα για Πιέλ κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους. Στο προσκήνιο ο Βάντερσον.

“Φυσικά και θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό. Μου αρέσει το κόκκινο χρώμα”, δήλωσε στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”, ο 27χρονος.

“Όταν υπάρχει η προοπτική να πας σε μία ομάδα που παίζει σχεδόν κάθε χρόνο στο Champions League δεν το σκέφτεσαι και πολύ. Ο Ολυμπιακός είναι σε πιο ψηλό επίπεδο από το σύλλογο στον οποίο αγωνίζομαι τώρα, ενώ το ίδιο ισχύει και για το ελληνικό πρωτάθλημα σε σχέση με το βελγικό. Παίξαμε φέτος με δύο ομάδες από τη χώρα σας και διαπίστωσα και από κοντά πως έχετε κάνει πολλά βήματα προόδου. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός δεν πήρε το πρωτάθλημα, αλλά είναι καλό να βγει πρώτος στα πλέι οφ και έτσι να παίξει στα προκριματικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Το Champions League αποτελεί πάντα κίνητρο”, συμπλήρωσε.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος είναι κάτοχος βελγικού διαβατηρίου, αποκάλυψε ότι αυτός και ο μάνατζερ του έχουν ενημερωθεί για κάποιες επαφές, αλλά επανέλαβε ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο(λήγει τον Ιούνιο του το 2013). 

Εν τω μεταξύ, δημοσιεύματα σε ευρωπαϊκες εφημερίδες επαναφέρουν το θέμα του Κλόντ Πιέλ στον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον των “ερυθρόλευκων”  για τον Γάλλο προπονητή της Λιόν.

Εντός των ημερών αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο ο Βάντερσον. Ο Σωκράτης Κόκκαλης παρακολούθησε τον παίκτη στον αγώνα των νέων του Ολυμπιακού με τον Άρη, ξετρελάθηκε και αποφάσισε να κλείσει άμεσα την υπόθεση.

Χάνει τα πλέι οφ ο Ντιόγκο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε