Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ντέμης: Μας έκλεβαν από το 1996 εώς το 2003

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με αφορμή τα στημένα ο Ντέμης Νικολαϊδης μίλησε για την παράγκα νούμερο 1, αποκαλύπτοντας ραντεβού με πρωταγωνιστή του “κυκλώματος”, ο οποίος του εξήγησε πως στήθηκαν τα πρωταθλήματα της περιόδου 1996-2003.

Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής άνοιξε την καρδιά του στο Κουτί της Πανδώρας και είπε πράγματα που σίγουρα θα συζητηθούν.

Αποκάλυψε ότι το 2006 συναντήθηκε με πρωταγωνιστή της παράγκας νούμερο 1, ο οποίος επί 3 ώρες του μίλαγε για τον τρόπο που στήνονταν τα πρωταθλήματα από το 1996 εώς το 2003 όταν και ο Νικολαϊδης ήταν παίκτης.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης ανέφερε μεταξύ άλλων: “Θυμάμαι ένα περιστατικό το 2006 όταν ήμουν πρόεδρος της ΑΕΚ και ένας  άνθρωπος το όνομα του οποίου είναι πολύ διάσημο στην παράγκα νούμερο 1 μέσω ενός κοινού γνωστού ήθελε να συναντηθούμε.

 
Εγώ προσπαθούσα να το αποφύγω γιατί δεν ήξερα ποιός ήταν ο λόγος. Το εκμυστηρεύτηκα σε έναν δικηγόρο, τον κύριο Οικονομόπουλο που τώρα ασχολείται με την υπόθεση Ψωμιάδη. Με τα πολλά συναντηθήκαμε στο σπίτι του κοινού γνωστού, 12 η ώρα το βράδυ. Ήθελα να δω για ποιο λόγο ήθελε να με συναντήσει.
 
Αν και όλα αυτά τα φανταζόμουν, σοκαρίστηκα. Είχα έναν άνθρωπο μπροστά μου επί 3 ώρες να κόβει βόλτες και να μου περιγράφει πως στηνόταν το πρωτάθλημα από το 1996 εώς το 2003, όταν έπαιζα μπάλα κι εγώ.
 
Άκουγα τον τύπο που εκπροσωπούσε τότε το σύστημα και με έκλεβε εμένα, τα συναισθήματα μου, τον κόσμο. Και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γιατί είχα δώσει το λόγο μου ότι αυτό ήταν off the record.
 
Αν και τα ήξερα η αλήθεια ήταν πιο σκληρή από όσο νόμιζα.
 
Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο έτσι όπως είναι σήμερα δεν μπορεί να καθαρίσει μόνο του. Θέλει την κρατική βοήθεια, θέλει τη βοήθεια της UEFA αλλά μόνο του δεν μπορεί να καθαρίσει αυτή τη στιγμή.”

Δείτε και το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε