Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ντεμπούτο Μόνχε στη Νέα Σμύρνη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο Αργεντινός μέσος αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Ο Βάσκος τεχνικός που δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Τοροσίδη, Γέστε, Φουστέρ και τον τιμωρημένο Μοντεστό δεν θα ρισκάρει με την χρησιμοποίηση του Φέισα στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Αντίθετα το ντεμπούτο του θα κάνει ο Βιθέντε Μόνχε στο πλαίσιο του ροτέισον που θέλει να εφαρμόσει ο Βαλνέρδε ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Σκέψεις υπάρχουν να ξεκινήσει στην ενδεκάδα και ο Ζαραδούκας για να πάρει ανάσες ο Χολέμπας, ενώ στο αρχικό σχήμα θα διατηρηθεί ο Μακούν.
 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει στις τελευταίες προπονήσει ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί στη Νέα Σμύρνη με τον Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα βρίσκονται οι Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος και ένας εκ των Χολέμπας ή Ζαραδούκα. Στην μεσαία γραμμή θα διατηρηθεί η τριάδα καθώς δεν υπάρχουν άλλοι διαθέσιμοι. Ορμπάιθ, Μακούν και Ιμπαγάσα θα έχουν μπροστά τους τον Μιραλάς, τον Τζιμπούρ και τον Μόνχε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε