Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ντεμπούτο του Ρότσα στο ντέρμπι “επιβίωσης” – Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19.30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το μεγάλο ματς της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας έχει πολλές ιδιαιτερότητες και θα δείξει αν υπάρχει ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται για τον Κλάους

Ο Παναθηναϊκός θέλει να γυρίσει σελίδα. Με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα για τρίτη φορά στον πάγκο του θα προσπαθήσει να πάρει μία μεγάλη νίκη και να δείξει ότι αφήνει πίσω του τις κακές εμφανίσεις από την αρχή της σεζόν.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει χάσει σε πρεμιέρα. Ούτε τις δύο φορές που έχει κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, ούτε στις άλλες δύο φορές που έχει δώσει το πρώτο ματς της σεζόν. Μετράει 3 νίκες και μία ισοπαλία.

Οι “πράσινοι” έχουν φτωχή συγκομιδή στο ΟΑΚΑ αφού σε πέντε αγώνες έχουν μόλις μία νίκη και 4 ισοπαλίες. Η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Ρότσα είναι: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Κουίνσι, Μαυρίας, Τοτσέ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Χριστοδουλόπουλος, ο Μπουμσόνγκ που προσπαθεί να προλάβει τη Μάριμπορ, ο Πίντο, ο Μπαρμπαρούσης και οι Σο, Κουσίδης, Μαρινάκης, Καπίνο, Ταμπάκης, Δώνης.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ μετράει 8 αγώνες χωρίς ήττα και θέλει να πάρει το τρίποντο που θα τον διατηρήσει στο -5 από τον Ολυμπιακό, μία εβδομάδα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι.

Οι απουσίες των Λόρενς, Γεωργιάδη και Γκαρσία είναι σημαντικές για τον Γιώργο Δώνη ο οποίος δεν θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί αντιμέτωπος με τον γιο του. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους: Χακόμπο, Έττο, Κουμάλο, Κατσικάς, Σταφυλίδης, Λαζάρ, Κάτσε, Λίνο, Φωτάκη, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε