Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ντενίλσον: “Έτοιμος σε 20 μέρες”

Δεν βλέπει την ώρα να αγωνιστεί ο Ντενίλσον
Δεν βλέπει την ώρα να αγωνιστεί ο Ντενίλσον
Ο Βραζιλιάνος μέσος χαρακτήρισε την Καβάλα την ευκαιρία που έψαχνε για να επιστρέψει σε ευρωπαϊκό σύλλογο και δήλωσε διψασμένος για μπάλα. Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετεγγραφή.
 

“Εδώ και τρία χρόνια έψαχνα μια ευκαιρία για να αγωνιστώ ξανά στην Ευρώπη. Τώρα ελπίζω πως τη βρήκα. Δεν με έχει εγκαταλείψει η διάθεση, η όρεξη για μπάλα, Μπορώ να τη “βασανίζω” για 2-3 χρόνια ακόμη”, είπε σε συνέντευξη του στη SportDay, ο Ντενίλσον

Η Καβάλα ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου για τα επόμενα 2,5 χρόνια με τον Ντενίλσον, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει προπονήσεις και να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης είπε ότι ανυπομονεί να συναντήσει τους συμπατριώτες του που αγωνίζονται στην Ελλάδα και καθησύχασε όλους όσοι έσπευσαν να πουν ότι μπορεί και να είναι εκτός φόρμας, λόγω της ελάχιστης συμμετοχής του στις ομάδες που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια. “Σε καμία περίπτωση δεν έχω παραμελήσει τον εαυτό μου. Σχεδόν σε καθημερινή βάση τρέχω. Επίσης, πήγαινα και έπαιζα μπάλα στις ακαδημίες της Φλαμένγκο για να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Το βασικό είναι ότι δεν ταλαιπωρούμαι από τραυματισμούς. Πιστεύω ότι από την στιγμή που θα αρχίσω προπονήσεις χρειάζομαι ένα 20ήμερο για να πατάω στα πόδια μου”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε