Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ντένις ο… τρομερός! – Πανσερραϊκός – Κέρκυρα 0-2

Με τον Ντένις Επστάιν να πετυχαίνει το πέμπτο του γκολ στο πρωτάθλημα η Κέρκυρα έφυγε με τη νίκη από τις Σέρρες και ανέβηκε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γερμανός μέσοεπιθετικός, που αγωνίζεται στην Κέρκυρα με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, έχει πάρει από το χέρι τους “Φαίακες” και τους οδηγεί εκ του ασφαλούς. Το ματς ήταν ισορροπημένο μέχρι το 25ο λεπτό όταν ο Στολτίδης βρήκε τον Επστάιν μέσα στην περιοχή και ο Γερμανός αφού πέρασε και τον Ράντμαν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πιάνοντας στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Στη συνέχεια και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να πιέσει για ισοφάριση με αποτέλεσμα να αφήσει πολλούς κενούς χώρους. Μία τέτοια περίπτωση εκμεταλλεύτηκε ο Ιωάννου στο 87΄για να γράψει το τελικό 0-2.

Μετά απο αυτό το αποτέλεσμα ο Πανσερραϊκός παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας και η παραμονή του στην κατηγορία έγινε ακόμα πιο δύσκολη υπόθεση. Αντίθετα η Κέρκυρα συνεχίζει να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος βρισκόμενη στην πρώτη εξάδα.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός: Ράντμαν, Παπάζογλου, Παντελιάδης, Αμπουμπακάρι (46′ Γεωργιάδης), Άμο, Κάστρο, Σουμπίνιο (74′ Ανάκογλου), Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβένε, Λεοζίνιο.

 
Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (80′ Μακρυδημήτρης), Φλαβίνιο (54′ Ιωάννου), Τσίγκας (75′ Γιάντσης), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε