Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ντέρμπι…επιβίωσης για τον Άρη – Για το αήττητο ο Ολυμπιακός

Ντέρμπι…επιβίωσης για τον Άρη – Για το αήττητο ο Ολυμπιακός

Η 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανοίγει το Σάββατο με την αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης να ξεχωρίζει. Ο Άρης που περιμένει τον Αλκαράθ υποδέχεται τον Ατρόμητο με στόχο την επιστροφή στις νίκες. Ο Ολυμπιακός παραμονές του αγώνα με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξενεί τον Πλατανιά και θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν αφήσει βαθμούς μόνο στη Θεσσαλονίκη ως τώρα και θέλουν να διατηρήσουν τη διαφορά των 8 βαθμών που έχουν στη βαθμολογία.

Ο αγώνας της Τρίτης με την Άρσεναλ δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αν και ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη αφού θα έχει περισσότερες πιθανότητες για μία καλή κλήρωση στο Europa League, και ο Ζαρντίμ αναμένεται να παρατάξει τους βασικούς. Ο Πορτογάλος, μάλιστα, μιλώντας στους παίκτες τους τόνισε ότι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι απέναντι στους Κρητικούς.

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει σε Πηγάδια και Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης που περιμένει τον Αλκαράθ για να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, έχει γνωρίσει 3 συνεχόμενες ήττες και δεν έχει περιθώριο για άλλη απώλεια αφού βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Ο Ατρόμητος έστω και με αγχωτικό τρόπο παίρνει νίκες, όμως εκτός έδρας έχει να επικρατήσει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

17.15 Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης
17.15 Άρης – Ατρόμητος
19.30 Ολυμπιακός – Πλατανιάς

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

15.00 ΟΦΗ – Πανθρακικός
17.15 Βέροια – ΠΑΟΚ
17.15 Λεβαδειακός – Κέρκυρα
19.30 Πανιώνιος – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου

19.30 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε