Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ντέρμπι με τα όλα του – Χορταστική ισοπαλία στο Έβερτον-Λίβερπουλ(VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ένα μαγικό πρώτο ημίχρονο με 4 γκολ και ουκ ολίγες ευκαιρίες και ένα δεύτερο με πολλά νεύρα, πάθος και ένα γκολ του Σουάρες στις καθυστερήσεις που ακυρώθηκε λανθασμένα. Το ντέρμπι του Μερσεϊσάϊντ τα είχε όλα εκτός από νικητή. Έβερτον και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 με τον Κέβιν Μιραλάς να κάνει σούπερ ματς όσο αγωνίστηκε αφού αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο ημίχρονο.

Οι κόκκινοι μπορεί να μην τα πηγαίνουν καλά στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά στα ντέρμι του Λίβερπουλ έχουν πάρει τον αέρα της αντιπάλου τους.

Έτσι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 στο Γκούντισον Παρκ χάρη στον Σουάρες. Ο Ουρουγουανός στο 14′ σούταρε από πλάγια και ανάγκασε τον Μπέινς να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ στο 20′ με κεφαλιά έδωσε αέρα δύο τερμάτων στη Λίβερπουλ.

Η Έβερτον αντέδρασε άμεσα. Ο Οσμάν στο 22′ μείωσε με σουτ μετά από λάθος του Μπραντ Τζόουνς ενώ στο 35′ ο Μιραλάς δημιούργησε και ο Νέισμιθ εκτέλεσε για το 2-2.

Ο Μιραλάς αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στην αρχή του δεύτερου μέρους, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η Λίβερπουλ φωνάζει δικαιολογημένα για το γκολ του Σουάρες στην καθυστερήσεις που ακυρώθηκε.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ:

Άστον Βίλα-Νόριτς 1-1 (27’ Μπεντέκε – 79’ Τέρνερ)
Άρσεναλ-ΚΠΡ 1-0 (84’ Αρτέτα)
Ρέντινγκ-Φούλαμ 3-3 (26’ Λάιγκερτγουντ, 85’ ΜακΚλίρι, 90’ Ρόμπσον-Κανού – 61’ Ρουίς, 77’ Μπερντ, 88’ Μπερμπάτοφ)
Στόουκ-Σάντερλαντ 0-0
Γουίγκαν-Γουέστ Χαμ 2-1 (8’ Ραμί, 47’ ΜακΆρθουρ – 90+2’ Τόμκινς)
Μάντσεστερ Σίτι-Σουόνσι 1-0 (61’ Τέβες)
Έβερτον-Λίβερπουλ 2-2 (22΄Όσμαν, 35′ Νέισμιθ – 14’αυτ. Μπέινς, 21′ Σουάρες)

Η…σουτάρα του Τέβες έστειλε στο -1 την Μάντσεστερ Σίτι(VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε