Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

“Ντέρμπι” σε Πάτρα και Νέα Σμύρνη – Ντεμπούτο Ελ Ζαρ στην Τούμπα

ΦΩΤΟ NEWSIT
Στο ουδέτερο Παμπελοπονησιακό, με την αναμέτρηση Κέρκυρα – Ατρόμητος ανοίγει η αυλαία της δεύτερης ημέρας της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague. Τέστ αντοχής για τον Άρη στη Νέα Σμύρνη. Με Ελ Ζαρ ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.
 

Κέρκυρα-Ατρόμητος (16:00)
 
Η Κέρκυρα κατάφερε να πάρει τρεις βαθμούς στο δύσκολο ξεκίνημα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια. Ο Ατρόμητος μπορεί να μην έχει στόχο το πρωτάθλημα όμως διαθέτει μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και το ματς στην Πατρα αναμένεται να μεγάλο ενδιαφέρον. Για τους τυπικά γηπεδούχους αμφίβολοι είναι οι Καλαντζής και Βενέτης.

Ο μόλις ένας βαθμός που έχει πάρει ο Ατρόμητος ως τώρα δεν είναι ενδεικτικός των φιλοδοξιών που υπάρχουν στα δυτικά προάστια. Ο Γιώργος Δώνης πιστεύει πως στο ματς με την Κέρκυρα η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη και να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της. Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο Μπρίτο.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου (18:15, NovaSports 2)

Με αντίπαλο την κούραση από το ταξίδι στο Μπριζ, αλλά και σύμμαχο την ψυχολογία από το καλό αποτέλεσμα που απέσπασε (1-1), θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Βόλου ο ΠΑΟΚ. Δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι με “νεοφώτιστο” για την ομάδα του Δερμιτζάκη ο οποίος αναμένεται να δώσει για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον Ελ Ζαρ

Ο Ολυμπιακός Βόλουπροσγειώθηκε ανώμαλα από τον Εργοτέλη στο Πανθεσσαλικό και θα ψάξει στην Τούμπα μια εμφάνιση σαν εκείνη που του έδωσε τη νίκη στην πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη.

Πανιώνιος-Άρης (18:15, NovaSports 3)

Στον Άρη καλούνται να ξεχάσουν την τεράστια νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης και να δείξουν ανάλογο πρόσωπο κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Οι “κίτρινοι” δεν μπορούσαν να φανταστούν ιδανικότερο τρόπο για να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουν να αποδειχθούν το ίδιο… συνεπείς και στις εγχώριες υποχρεώσεις.

Υπόθεση, πάντως, που αναμένεται δύσκολη απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα στην Ξάνθη (1-1) και ψάχνει ακόμα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε