Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ντέρμπι σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη

Ντέρμπι σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη

Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Άρης – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ είναι οι αγώνες που θα κρίνουν πολλά στη μάχη του τίτλου.

Στο Γ. Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έχει μοναδικό στόχο τη νίκη κόντρα στον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι χωρίς τον Μήτρογλου αλλά με τον Μέλμπεργκ στην ενδεκάδα θα προσπαθήσουν να κερδίσουν και να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού. 

Δείτε τις αναμετρησεις των δύο ομάδων τα τελευταία 40 χρόνια

Γκαλέτι: Όλα καλά

Οι πράσινοι φιλοξενούνται στο Κλεάνθης Βικελίδης από τον Άρη του Κούπερ που μετράει 5 συνεχόμενες νίκες. Ο Νίνης δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, ενώ ο Κατσουράνης προορίζεται για κεντρικός αμυντικός. Οι κίτρινοι θέλουν να συνεχίσουν τις εκπληκτικές εμφανίσεις και να πλησιάσουν τον ΠΑΟΚ.

Κούπερ: Προσοχή στον Σισέ

Η ΑΕΚ μετά από δύο σερί ισοπαλίες αναζητά τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα του Νίκου Αναστόπουλου. Ο Σκόκο ενσωματώθηκε στην αποστολή αν και δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ντέρμπι υπάρχει και στην Θράκη με τον καταδικασμένο Πανθρακικό να υποδέχεται την Ξάνθη που αναζητά τήν πρώτη της εκτός έδρας νίκη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Σάββατο 23-01

16.45 Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος
16.45 Εργοτέλης – Λεβαδειακός
19.00 Λάρισα – Εργοτέλης

Κυριακή 24-01

14.30 Ατρόμητος – Καβάλα
14,30 Πανθρακικός – Σκόντα Ξάνθη
16.45 Άρης – Παναθηναϊκός
19.00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
19.00 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 

  

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε