Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Ντόπες” Κωστένογλου και “Λύμπε” για βασικός

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ανεβάζοντας τους τόνους ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, στην οποία αναμένεται να επιστρέψει μετά από τρεις εβδομάδες ο Μεσσήνιος επιθετικός.Τρέχει να προλάβει ο Λεονάρντο.

«Έχουμε να δώσουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε καλή εικόνα. Το ξέρετε ότι περιμένουν να σας νικήσουν… Αυτό που θέλω εγώ είναι να ‘μαστε εκείνοι που πρέπει. Ο κόσμος της ΑΕΚ από εσάς περιμένει μια χαρά. Περνά δύσκολα, βλέπετε τι συμβαίνει γύρω μας. Ο ΑΕΚτζής από εσάς περιμένει να χαρεί, έστω και για λίγο. Με μια νίκη ξεχνιέται για λίγο και χαμογελά. Παίξτε γι’ αυτούς και για εσάς», ανέφερε χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές του ο Έλληνας τεχνικός.
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έβγαλε χωρίς πρόβλημα την προπόνηση της Παρασκευής και έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για να ξεκινήσει βασικός στην κυριακάτικη αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο. Αν συμβεί αυτό θα μείνει εκτός ενδεκάδας ο Σιαλμάς.
 
Την ίδια ώρα ο Νίκος Κωστένογλου θα έχει μαζί του στην αποστολή τον Παντελή Καφέ και ενδεχομένως τον Λεονάρντο ο οποίος ανέβασε ρυθμούς την Παρασκευή.
 
Κατά την προπόνηση, ο Νίκος Κωστένογλου δοκίμασε 11άδα που απαρτιζόταν από τους Αραμπατζή, Τσουκαλά, Καράμπελα, Μανωλά, Κάλα, Μάκο, Γεωργέα, Κλωναρίδη, Κάρλος, Μπέλεκ και Λυμπερόπουλο. Ο Τσουκαλάς βρέθηκε στο σχήμα διότι ο Κοντοές είχε ενοχλήσεις, ωστόσο αναμένεται να ξεκινήσει αυτός στο Περιστέρι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε