Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ντόρσεϊ: Αρκεί που έμεινε ο Σπανούλης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αμερικανός σέντερ επέστρεψε στην Ελλάδα και μίλησε για την απόφαση του να μείνει στον Ολυμπιακό αλλά και για τους στόχους της νέας σεζόν.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα. Ήταν πραγματικά δύσκολη απόφαση, είχα δύο προτάσεις στα χέρια μου από ομάδες του ΝΒΑ, από τη Νέα Ορλέανη και από τους Μπόστον Σέλτικς. Μάλιστα, με τον προπονητή της Νέας Ορλεάνης μίλησα, μου εξήγησε τι ήθελε από εμένα. Συζήτησα όμως με τη μητέρα μου και τον μάνατζέρ μου και κρίναμε ότι η καλύτερη απόφαση ήταν να επιστρέψω στην Ελλάδα. Είναι απίστευτο αυτό που έχω ζήσει, γιατί πριν από επτά μήνες ήρθα για να βοηθήσω μια ομάδα που δεν πήγαινε πολύ καλά και τώρα έρχομαι στην ίδια ομάδα ως Πρωταθλητής Ευρώπης», είπε ο Αμερικανός σέντερ και συνέχισε:

«Είναι τρομερό αυτό που ζήσαμε την περσινή σεζόν και σίγουρα αυτό που ξεχωρίζει είναι ότι καταφέραμε να ρίξουμε τον Παναθηναϊκό από την κορυφή. Ήταν κάτι που ήθελε πάρα πολύ ο Σπανούλης και οι υπόλοιποι Έλληνες παίκτες και χαίρομαι που το καταφέραμε, αυτό νομίζω ήταν για μένα το χάϊλαϊτ της σεζόν. Τρελάθηκα με την αγάπη του κόσμου, στο facebook και παντού μου έστελναν μηνύματα. Ένιωσα ότι με αγαπούν όπως και στο κολέγιο!».

Στο μυαλό του Τζόι Ντόρσι ωστόσο εκτός από το παρελθόν βρίσκεται και το μέλλον: «Τώρα υπάρχει λίγο παραπάνω άγχος και πίεση γιατί οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες από όλους. Αλλά θα προσπαθήσουμε και πάλι για το καλύτερο. Εγώ χαίρομαι πολύ που ήρθα εδώ γιατί ο Ολυμπιακός με βοήθησε και νομίζω τον βοήθησα και εγώ. Γνωρίζω την κατάσταση, ότι έχει αλλάξει ο προπονητής, ότι έμειναν όλοι οι παίκτες και ότι έγιναν δύο προσθήκες. Από τη στιγμή που έμεινε ο Σπανούλης στην ομάδα, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Όσο για τον μεγάλο αντίπαλο του Ολυμπιακού; «Μίλησα με τον Μπατίστ και μου είπε πως έχει πλέον η κατάσταση στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω και εκεί τι συμβαίνει και ανυπομονώ να ξεκινήσω προετοιμασία. Το μόνο που μου φαίνεται καινούργιο και δυσκολεύομαι, είναι που θα είμαστε δύο βδομάδες στα βουνά. Αλλά δεν υπάρχει θέμα, θα το ξεπεράσω κι αυτό!»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε