Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ντούντα: Νίκησε ο καλύτερος – Ζοτς: Εκπληκτική ατμόσφαιρα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού ενώ επικεντρώθηκε στο άγχος των παικτών του την ώρα που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ αλλά και την ενδιαφέρουσα συνέχεια των τελικών.

Ίβκοβιτς: “Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς, αλλά εμείς σήμερα δεν ξέραμε να παίξουμε όπως έπρεπε κι εγώ δεν το περίμενα. Ο Παναθηναϊκός ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι, ήταν καλύτερη ομάδα σήμερα και ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας ήταν το δικό μας άγχος. Ο Παναθηναϊκός είχε 58% στα δίποντα κι εμείς μόνο 38%. Δεχτήκαμε πολλά εύκολα καλάθια. Για παράδειγμα ο Μάριτς σε δέκα λεπτά μας έβαλε 14 πόντους. Χάσαμε τον έλεγχο στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, δεν πετύχαμε να οργανώσουμε το ματς καλύτερα και στο τέλος αποφάσισα να παίξω με πιο έμπειρους παίκτες. Το παιχνίδι κρίθηκε σε ένα τρίποντο του Φώτση που αφήσαμε ελεύθερο και σε ένα χαμένο ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια και ευτυχώς που έχουμε την Κυριακή το δεύτερο ματς για να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ χωρίς άγχος.”

Ομπράνοτβιτς: “Ήταν ένα ματς που έμοιαζε αρκετά με τα τρία προηγούμενα. Ήταν εμφανής η νευρικότητα και στις δύο ομάδες. Εμείς ήμασταν νευρικοί στην αρχή του ματς και κάναμε πολλά λάθη. Σε αυτό συνετέλεσε και η καλή άμυνα του Ολυμπιακού. Ο νικητής κρίθηκε ξανά στα τελευταία δύο λεπτά και η συνέχεια θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Συγχαρητήρια και πάλι για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Θέλω να καλέσω και το δικό μας κόσμο να δημιουργήσει ανάλογη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε