Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΝΤΡΟΠΗ! Διακόπηκε οριστικά ο τελικός παρωδία – Πράσινος τίτλος στα “χαρτιά”

Μέσα σε σκηνικό τρόμου οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατέκτησαν το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα
Μέσα σε σκηνικό τρόμου οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατέκτησαν το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μαύρη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Ο τέταρτος τελικός του μπάσκετ στο ΣΕΦ μετατράπηκε σε παρωδία. Πέντε ώρες έπεφτε απίστευτο ξύλο εντός και εκτός γηπέδου, μέχρι κάποιος να λάβει την απόφαση να βάλει τέλος στο σκηνικό της ζούγκλας.

Το Live του αγώνα μέχρι και την οριστική διακοπή του με ΦΩΤΟ και βίντεο

Τα σοβαρά επεισόδια πριν τον αγώνα με ΦΩΤΟ και βίντεο

Δείτε το βίντεο με το χρονικό της ντροπής

Το άθλημα που έχει χαρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό έζησε την πιο άσχημη στιγμή του. Κάποιοι έλαβαν απόφαση να καταστρέψουν ότι έχτισαν οι Αγγελόπουλοι, οι Γιαννακόπουλοι και όλοι όσοι έχουν προσφέρει χρήματα, κόπο και ιδρώτα.

 
Τα όσα έγιναν στο ΣΕΦ δεν περιγράφονται. Ο τέταρτος τελικός ήταν να ξεκινήσει στις 21.45, χρειάστηκε να φτάσουμε στις 01.45 και εντέλει να μην τελειώσει.
 
Μάχες σώμα με σώμα αστυνομικών με τους οπαδούς του Ολυμπιακού από τις 20.30 μέσα και έξω από το ΣΕΦ. Αποτέλεσμα 11 συλλήψεις, αρκετοί τραυματισμοί και τεράστιες υλικές ζημιές στο γήπεδο.
 
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χρειάστηκε να προσπαθήσουν αρκετές φορές για να βγουν στο παρκέ. Εκατοντάδες αντικείμενα έπεφταν από τις εξέδρες, μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να ξεκινήσει το ματς στις 22.30.
 
Η κατάσταση μύριζε μπαρούτι στις εξέδρες και παρά το σερί του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επιστρέψει στον αγώνα και να προηγηθεί μέχρι και με 10 πόντους.
 
Στο τρίτο δεκάλεπτο ένα βαρελότο έπεσε στον πάγκο του Παναθηναϊκού, την ώρα που οι πράσινοι ήταν μπροστά με 60-52. Οι πράσινοι αποχώρησαν και το ίδιο έκαναν οι διαιτητές.
 
Από εκείνη την ώρα και μετά τα πάντα έμοιαζαν με παρωδία. Οι διαιτητές ζήτησαν να εκκενωθεί το γήπεδο, αυτό δεν ήταν εφικτό αφού οι φίλαθλοι δεν έφευγαν και έτσι μετά από μία ώρα “αποφάσισαν” να επιτρέψουν τη διεξαγωγή του με τους οπαδούς (όσους είχαν μείνει) μαζεμένους στα πέταλα.
 
Ο “αγώνας” ξανάρχισε με τους διαιτητές να “βάζουν” το χεράκι τους ώστε να γίνει και πάλι μπάχαλο. Αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα που εξόργισαν παίκτες και οπαδούς.
 
Ο Παναθηναϊκός δεν επηρεάστηκε από την κατάσταση και κατάφερε να εξασφαλίσει διαφορά 7 πόντων 1.03 πριν το τέλος που ουσιαστικά τον έχριζε πρωταθλητή.
 
Σε εκείνο το σημείο ο Τεόντοσιτς έκανε πολύ σκληρό φάουλ στον Διαμαντίδη και οι οπαδοί αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο ματς παρωδία.
 
Πέταξαν ότι τους είχε απομείνει στο παρκέ, οι διαιτητές το σκέφτηκαν αρκετά, αν και είχαν προειδοποιήσει ότι στο πρώτο παρατράγουδο θα φύγουν, και τελικά γράφτηκε ο “μαύρος” επίλογος .
 
Οριστική διακοπή του αγώνα και πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός στα χαρτιά με 20-0.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε