Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

“Ντύνει” στα… ερυθρόλευκα τον Γιέστε

Ο Ερβέστο Βαλβέρδε έχει ανάψει το “πράσινο φως” στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 32χρονου Ισπανού μέσου. Σε νέα τοποθέτηση του σε ΜΜΕ της Κολομβίας, ο Κάρλος Σάντσες εξέφρασε την επιθυμία του να μετακομίσει στους Πειραιώτες.
Ο Φρανσίσκο Γέστε, ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον προπονητή του Ολυμπιακού έμεινε ελεύθερος από την Αλ Βασλ, προορίζεται για την μεσαία γραμμή αφού η υπόθεση του Κάρλος Σάντσες έχει μεγάλη… καθυστέρηση.
 
Ανασταλτικό παράγοντα για την απόκτηση του 32χρονου μέσου αποτελεί το κακό πέρασμά του από το Ντουμπάι, αλλά και το γεγονός ότι στις θέσεις που αγωνίζεται -αριστερά και πίσω από τον επιθετικό- υπάρχουν οι Ριέρα και Φουστέρ.
 
Ωστόσο, αποτελεί μια πολύ καλή λύση για τη μεσαία γραμμή, ενώ οι απαιτήσεις του είναι περί τις 700.000-800.000 ευρώ χρόνο, χρήματα πολύ λιγότερα από το 1.5 εκατομμύρια ευρώ που έπαιρνε στα Αραβικά Εμιράτα.
 
Την ίδια ώρα δημοσιεύματα από την Ισπανία τονίζουν πως ο Γέστε βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού έχοντας συμφωνήσει μετά την ελευθέρας που πήρε από την Αλ Ουάσλ με τους πρωταθλητές Ελλάδας.
 
Όσον αφορά τον Κάρλος Σάντσες, με νέα τοποθέτηση του σε ΜΜΕ της Κολομβίας, εκφράζει την επιθυμία του να μετακομίσει στο Λιμάνι και να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.
 
Θέλω να πάω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο όμως. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια προφορά και αυτός είναι που θα πει την τελευταία λέξη. Είμαι στα 25 μου χρόνια… Έχω περάσει τέσσερα χρόνια στην Βαλενσιέν και του χρόνου θέλω να αλλάξω πρωτάθλημα για να αγωνιστών στο Europa League ή στο Champions League”, ήταν τα λόγια του Κάρλος Σάντσες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε