Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο 16χρονος αστέρας του ποδοσφαίρου μιλά για τα «Προσωπικά» του

Ο 16χρονος αστέρας του ποδοσφαίρου μιλά για τα «Προσωπικά» του

Είστε φίλοι του ποδοσφαίρου; Τότε αποκλείεται να μην τον γνωρίζετε αφού έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πολύ καλά να… χειρίζεται τη μπάλα.

Ο λόγος για τον 16χρονο James Ευμορφίδη που θεωρείται μεγάλο ταλέντο στο χώρο του ποδοσφαίρου και που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει περάσει από τις παιδικές ομάδες των κορυφαίων ποδοσφαιρικών σωματείων της Ευρώπης, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, ενώ σήμερα αγωνίζεται με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ολλανδίας, τον Άγιαξ.

Η κάμερα της εκπομπής «Προσωπικά» ταξίδεψε μέχρι το Άμστερνταμ και η Έλενα Κατρίτση κατάφερε να αποσπάσει μία αποκλειστική συνέντευξη του έφηβου ποδοσφαιριστή. Ο James Ευμορφίδης μιλά με πάθος για τη μπάλα, για την επιθυμία του να μορφωθεί ώστε να μην τον αποκαλούν, όπως χαρακτηριστικά λέει ,”χαζό ποδοσφαιριστή”, για όσα του λείπουν από την Ελλάδα αλλά και για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν τον τελευταίο καιρό στο Άμστερνταμ, λόγω της ελληνικής καταγωγής του.
Στην εκπομπή της ΝΕΤ μιλά και ο πατέρας του νεαρού ποδοσφαιριστή, ένας επιτυχημένος έλληνας επιχειρηματίας που έχει καταφέρει να εξαπλώσει την εταιρεία του σε όλο τον κόσμο και που ως λάτρης της αθλητικής ζωής, έχει περάσει και στα τέσσερα παιδιά του την αγάπη του για τον αθλητισμό. Όνειρο ζωής για τον ίδιο είναι, όχι μόνο ο γιος του να κάνει διεθνή καριέρα αλλά κυρίως λόγω των προβλημάτων υγείας που έχει περάσει ο James στο παρελθόν αλλά και μέσω των εμπειριών που προσπαθεί να του προσφέρει, να τον δει να βοηθάει άλλα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Στην εκπομπή «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση μιλά και ο προπονητής του James, Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Άγιαξ κι είναι ο πρώτος έλληνας που βρίσκεται στο προπονητικό τιμ της Ολλανδικής ομάδας. Βέβαια, αναφέρει το πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζουν στην ακαδημία ποδοσφαίρου τα παιδιά, αφού κύριο μέλημά τους δεν είναι απλώς να βγάλουν καλούς ποδοσφαιριστές αλλά ανθρώπους με παιδεία και αγάπη για τον αθλητισμό. Επίσης, μας συστήνει ένα ακόμη ταλέντο , τον Τζόε Παπαμελοδιά , κυπριακής καταγωγής, ο οποίος θα είναι όπως πιστεύει ένα από τα μεγάλα ονόματα που σύντομα θα κυριαρχούν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Αυτήν την Κυριακή λοιπόν, 26 Φεβρουαρίου στις 4 το μεσημέρι, αξίζει να παρακολουθήσουμε την εκπομπή «Προσωπικά» στη ΝΕΤ, αφού ο καλεσμένος της Έλενας Κατρίτση είναι ένας νεαρός 16χρονος που όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια με τις επιδόσεις του στο ποδόσφαιρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε