Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Αδαμίδης, ο Σκόκο και ο Μπάγεβιτς

Η νέα απώλεια βαθμών της ΑΕΚ έφερε και πάλι στο προσκήνιο τα προβλήματα της ομάδας
Η νέα απώλεια βαθμών της ΑΕΚ έφερε και πάλι στο προσκήνιο τα προβλήματα της ομάδας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η αυριανή γενική συνέλευση της ΠΑΕ θα κρίνει πολλά για το μέλλον της ΑΕΚ. Ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται στην Αθήνα, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για Σκόκο-Μπάγεβιτς.

Ο Αργεντινός μέσος της Ένωσης βρίσκεται στο στόχαστρο Ολυμπιακού και Παναθηαναϊκού. Στην ΑΕΚ μπορεί να τηρούν σιγήν ιχθύος όμως όπου υπάρχει καπνός συνήθως υπάρχει και φωτιά.  

Οι ερυθρόλευκοι καιροφυλαχτούν και περιμένουν τις εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ για να κάνουν ακόμη μία κίνηση, αν και πλέον μετά την απόκτηση του Ντάτολο δεν φαίνεται να καίγονται για την απόκτηση του Σκόκο.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει ότι στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο δεν θα ασχοληθεί με τον παίκτη όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το πράξει το καλοκαίρι.

Όσον αφορά στην περίπτωση Μπάγεβιτς τα πάντα παραμένουν ανοιχτά. Ο προπονητής της Ένωσης εξακολουθεί να δηλώνει στρατιώτης της ομάδας αλλά οι μέτοχοι δεν μοιάζουν να ασπάζονται την άποψη του…

Στα διοικητικά, ο Σταύρος Αδαμίδης συναντήθηκε με τους Γκίκα Γκούμα και Πέτρο Παππά. Συζήτησαν για το μέλλον της ΠΑΕ και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο νέος πρόεδρος. Αντίθετα ο Γιώργος Κιντής δεν έδωσε το παρών στο χθεσινό ραντεβού και πιθανότατα θα μείνει εκτός σχήματος.

2 βαθμούς πέταξε στο Καυτανζόγλειο η ΑΕΚ με μοιραίο τον Τζιμπούρ

   

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε