Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Αγγλικός εμφύλιος και η βόλτα της Μπαρτσελόνα στο Ντόνετσκ

ΦΩΤΟ REUTERS.

Οι δύο πρώτες ομάδες που θα προκριθούν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνουν γνωστές σήμερα το βράδυ. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται και με τα δύο πόδια στους “4” ενώ η Μάντσεστερ έχει σημαντικό προβάδισμα κόντρα στην Τσέλσι.

Στο Ολντ Τράφορντ η Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τη νίκη της με 1-0 στο Στάμφορντ Μπριτζ με το γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ. Η Τσέλσι θα ψάξει την ανατροπή για να σώσει τη χρονιά.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν προβλήματα αφού είναι διαθέσιμος ο Ράφαελ αλλά και ο Ρούνεϊ που απουσίασε από το ματς του πρωταθλήματος κόντρα στη Φούλαμ.

Από την άλλη ο Αντσελότι δεν υπολογίζει στον Νταβίντ Λουίζ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί από το MEGA.

Στο άλλο σημερινό ματς η Μπαρτσελόνα με το υπέρ της 5-1 από τον πρώτο αγώνα στο Καμπ Νου, έχει ουσιαστικά προκριθεί. Η Σαχτάρ θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες της αλλά μάλλον ψάχνει για ένα μεγάλο θαύμα.

Ο Γκουαρντιόλα ίσως ξεκουράσει παίκτες μιας και ακολουθούν τα δύο ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για πρωτάθλημα και κύπελλο. Σίγουρα εκτός έιναι ο τιμωρημένος Ινιέστα και οι τραυματίες Πουγιόλ, Αμπιντάλ και Μπόγιαν.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί από τη NOVA.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε