Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο αγώνας-συλλαλητήριο του ΠΑΟ και οι “μάχες” της παραμονής

Ο αγώνας-συλλαλητήριο του ΠΑΟ και οι “μάχες” της παραμονής
Η 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας μοιάζει σαν να μην έχει τελειώσει ποτέ, αφού η κόντρα των “αιωνίων” καλά κρατεί. Εντούτοις η 24η στροφή είναι ήδη προ των πυλών με τον ματς του ΟΑΚΑ να ξεχωρίζει λόγω του συλλαλητηρίου που ετοιμάζουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Σε Καυτανζόγλειο και Κέρκυρα ανοίγει η αυλαία.
17.15 Ηρακλής – Ξάνθη (NOVA)
 
Στη σκιά του πειθαρχικού παραπτώματος των Κυριαζή, Σολτάνι ο γηραιός δίνει ίσως το σημαντικότερο ματς της σεζόν αφού σε ενδεχόμενη νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία. Εκτός από τους δύο παίκτες ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Ηλιάδη, Σζοτ, Γιάκομπ.
 
Στο ίδιο “καζάνι” βράζει και η Ξάνθη που ισοβαθμεί με τον Ηρακλή και θέλει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή της στην κατηγορία. Το ευχάριστο για τον Νίκο Παπαδόπουλο είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

17.15 Κέρκυρα – Ολυμπιακός Βόλου (NOVA)
 
Οι δύο νεοφώτιστοι στην Σούπερ Λίγκα βρίσκονται πολύ κοντά στην υλοποίηση του βασικού τους στόχου. Η Κέρκυρα μετά το διπλό στην Τρίπολη γνωρίζουν ότι με ακόμη ένα τρίποντο δεν θα έχουν κανένα θέμα παραμονής, ενώ θα μπορούν να κάνουν όνειρα εισόδου στα πλέι οφ.
 
Το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό Βόλου που μάλιστα έχει ένα βαθμό περισσότερο από την Κέρκυρα. Ο Μάκης Κατσαβάκης που θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αλβάρεζ και Τόμας.

19.30 Παναθηναϊκός – Ατρόμητος (NOVA)
 
Το ντέρμπι του Γ. Καραϊσκάκης μοιάζει να μην έχει τελειώσει για τους “πράσινους” οι οποίοι πλέον έχουν ελάχιστες πιθανότητες διεκδίκησης του τίτλου αφού η διαφορά από τον Ολυμπιακό έφτασε στους 10 βαθμούς. Ο Φερέιρα είχε δύσκολο έργο όλη την εβδομάδα, στην προσπάθεια του να δώσει κίνητρο στους παίκτες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος εκτός όλων των άλλων έχει και προβλήματα αφού έξι παίκτες δεν είναι διαθέσιμοι. Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλος, Καρνέζης και οι τιμωρημένοι Βύντρα, Λέτο, Ζιλμπέρτο είναι εκτός μάχης. Οι φίλοι του τριφυλλιού αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών για να εκφράσουν την αντίδραση του για τα όσα έγιναν στο Φάληρο.
 
Ο Ατρόμητος απέχει 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και σίγουρα δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής. Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Νεμπεγλέρα, ενώ αντιλαμβάνεται ότι το ματς θα έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα για την ομάδα του.
 

Τοι πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague:

Σάββατο 26/02
 
17.15 Ηρακλής – Ξάνθη (NOVA)
17.15 Κέρκυρα – Ολυμπιακός Βόλου (NOVA)
19.30 Παναθηναϊκός – Ατρόμητος (NOVA)
 
Κυριακή 27/02
 
15.00 Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης (NOVA)
17.15 Εργοτέλης – ΑΕΚ (NOVA)
17.15 ΠΑΟΚ – Καβάλα (NOVA)
19.30 Λάρισα – Άρης (NOVA)
19.30 Πανιώνιος – Ολυμπιακός (NOVA)
 

Βαθμολογία μετά από 23 αγώνες

 
1. Ολυμπιακός 60
2. Παναθηναϊκός 50
3. ΠΑΟΚ 34
4. ΑΕΚ 34
5. Καβάλα 32
6. Ολυμπιακός Βόλου 32
7. Εργοτέλης 31
8. Κέρκυρα 30
9. Άρης 29
10.Ηρακλής 28
11.Ξάνθη 28
12.Ατρόμητος 27
13.Πανιώνιος 25
14.Αστέρας Τρίπολης 22
15.Λάρισα 19
16.Πανσερραϊκός 17

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε