Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

O… άνεργος Δαλούκας με την Porche Cayenne αξίας 90.000 ευρώ

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο διαιτητής που πριν λίγο καιρό παραιτήθηκε, κυκλοφορεί στους δρόμους του Βόλου με το πανάκριβο αυτοκίνητο του, την ώρα που δηλώνει “doctor” αν και έχει διαγραφεί από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” παραθέτει στο σημερινό της φύλλο στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Γιώργος Δαλούκας αυτή τη στιγμή είναι άνεργος και έχει το… προνόμιο να είναι ο μόνος Έλληνας χωρίς δουλειά που διαθέτει μία πανάκριβη Cayenne.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το 2007 η συνέλευση του Παιδαγωγικού τμήματος του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας διέγραψε τον υποψήφιο δόκτωρα, Γιώργο Δαλούκα ο οποίος όμως συνέχισε να δηλώνει ότι εργαζόταν στο συγκεκριμένο τμήμα.

Ο πρόεδρος, Αναστάσιος Καραπέτσας με επιστολή του προς τον Πρύτανη ζήτησε να σταματήσει ο κύριος Δαλούκας να δηλώνει δημοσίως ότι έχει σχέση με το Πανεπιστήμιο.

Ένα χρόνο πριν ο Βολιώτης ρέφερι σταμάτησε να εργάζεται σε κατάστημα ορθοπεδικών ενώ πριν από ένα μήνα εγκατέλειψε και τη διαιτησία.

Ο Γιώργος Δαλούκας, που με τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο ματς κόντρα στον Άρη προκάλεσε την αντίδραση του Ολυμπιακού, συνεχίζει να κάνει πλούσια ζωή, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”.

Τη σεζόν 2009-2010 ο Δαλούκας ήταν ο καλύτερα αμειβόμενος Έλληνας διαιτητής. Εισέπραξε 31.140 ευρώ για τους αγώνες που σφύριξε στη Superleague ενώ το ποσό αυξήθηκε από τη συμμετοχή του σε αγώνες της UEFA.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε