Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο απογοητευτικός Ολυμπιακός, ο…τραγικός διαιτητής και ο εκνευρισμένος Ιμπαγάσα

Ο απογοητευτικός Ολυμπιακός, ο…τραγικός διαιτητής και ο εκνευρισμένος Ιμπαγάσα

Ο Ολυμπιακός στη Βαλένθια είχε πρόβλημα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, έχασε με το βαρύ 3-0 από την Λεβάντε και πρέπει να κάνει υπέρβαση για να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League. Εκνευρισμένοι οι “ερυθρόλευκοι” με τα σφυρίγματα του Γερμανού διαιτητή.

Ο Ολυμπιακός από τις 4 Δεκεμβρίου όταν νίκησε την Άρσεναλ και έμαθε ότι συνεχίζει στο Europa League είχε να σκεφτεί, μόνο, το πρώτο του ματς για τους “32” του Europa League αφού στη Σούπερ Λίγκα “παίζει” μόνος του.

Το ματς στη Βαλένθια ήταν σαν τελικός για τους “ερυθρόλευκους” και ο χρόνος προετοιμασίας ήταν πολύ μεγάλος. Κι όμως εμφανίστηκε εντελώς αδιάβαστος στο γήπεδο, έχασε με κατεβασμένα χέρια από μία μέτρια ομάδα και είναι με το ένα πόδι εκτός Ευρώπης.

Ο Μίτσελ χωρίς να ξέρει, ακόμη, πρόσωπα και πράγματα, είχε να διαχειριστεί το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν. Δεν τα κατάφερε, όπως δεν τα είχε καταφέρει ο Βαλβέρδε στο ντεμπούτο του στον πάγκο των “ερυθρόλευκων” όταν έχασε από την Ανόρθωση, αλλά και ο Ζαρντίμ όταν ηττήθηκε εντός έδρας από την Σάλκε.

Το να χρεωθεί ο Ισπανός τεχνικός την αποτυχία δεν είναι λογικό. Σίγουρα έκανε λάθη όμως η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός κλήθηκε να παίξει τον… τελικό, χωρίς να είναι έτοιμος και με έναν προπονητή που δεν έχει μάθει ακόμη το τι μπορεί να του προσφέρει ο κάθε παίκτης.

Ο Γερμανός διαιτητής, Γκρέφε, έβαλε το χεράκι του και έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο της Ελληνικής ομάδας. Η φάση του πρώτου πέναλτι και της αποβολής του Αμπντούν ήταν καθοριστική, έστω κι αν δεν σκόραρε ο Μάρτινς. Όμως ακόμη και όταν δεν είχε αριθμητικό μειονέκτημα ο Ολυμπιακός, η εικόνα του ήταν απογοητευτική.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν παράπονα και για το δεύτερο πέναλτι, που φαίνεται να είναι εκτός περιοχής, αλλά και για τη φάση στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου όταν θεωρούν ότι ο Ντιόπ έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στα αποδυτήρια υπήρχε μεγάλος εκνευρισμός μετά το τέλος του ματς ενώ ο Ιμπαγάσα αντέδρασε έντονα όταν είδε τον Φετφατζίδη και όχι τον ίδιο να μπαίνει στο ματς.

Η ρεβάνς την ερχόμενη Πέμπτη αποτελεί ευκαιρία για τον Μίτσελ και τους παίκτες του να αφήσουν στο παρελθόν την κάκιστη εικόνα που έδειξαν στην Ισπανία και να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης έχουν.

Εφιάλτης! – Ο τραγικός Ολυμπιακός έχασε 3-0 απ’τη Λεβάντε

Ερωτευμένος… με την πρόκριση – Λεβάντε-Ολυμπιακός (20:00)

Μήτρογλου στην κορυφή, Μανιάτης δεξιά

Μίτσελ: Έχουμε πλεονέκτημα σε παίκτες και εμπειρία

Μαρτίνεθ: Να νικήσουμε έστω και με 1-0

Μίτσελ: Ήρθαμε για να χάσουμε!

Στην Ισπανία ο Ολυμπιακός

Με Αβραάμ στην Ισπανία ο Ολυμπιακός

Αυτός είναι ο Ντέρεκ Μπόατενγκ (VIDEOS)

Γερμανός διαιτητής στο δρόμο του Ολυμπιακού

“Ερυθρόλευκος” ο Μπόατενγκ – Οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε