Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Άρης είχε Νέτο – Ο Αστέρας δοκάρι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι κίτρινοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-0, αν και δυσκολεύτηκαν απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης που είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Άρης δεν μπήκε με φόρα στο ματς, μάλλον χαλαρά αντιμετώπισε την αναμέτρηση μετά από το θρίαμβο στη Μαδρίτη. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν όπως έπρεπε κρατώντας με σχετική ευκολία το μηδέν στην εστία τους.

Ελάχιστες οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, με πιο χαρακτηριστική αυτή του 37ου λεπτού όταν ο Πρίττας από καλή θέση δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τον Άρη. Ο Νέτο εκτέλεσε το φάουλ, ο Ντεγκρά δεν μπόρεσε να αντιδράσει και οι κίτρινοι πήραν προβάδισμα στο σκορ. Στη συνέχεια όμως οπισθοχώρησαν με αποτέλεσμα να δώσουν την ευκαιρία στον Αστέρα να πλησιάσει στην εστία του Σηφάκη.

Μεγάλες ευκαιρίες πάντως δεν έχασαν οι φιλοξενούμενοι, μέχρι τις καθυστερήσεις. Στο τρίτο λεπτό του έξτρα χρόνου ο Φυτανίδης έπιασε εκπληκτικό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Σηφάκη.

Άρης: Σηφάκης, Νέτο, Κουλουχέρης, Τόχα, Τσέζαρεκ (71′ Φατί), Ρουίζ (93′ Οικονομόπουλος), Μενδρινός (82′ Κασναφέρης), Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βαγγέλη, Πρίττας.
 
Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Πουλίδο, Μπαστία, Λαδάκης (80′ Μπακασέτας), Ουντότζι, Αράς, Κρις Κονσεϊσάο (60′ Φορτούνης), Μάρτινς (56′ Ρίος).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε