Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Αστέρας “κάλπασε” στον κάμπο

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.
Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε μεγάλη εμφάνιση πήρε δικαιότατα το τρίποντο και θα μπορούσε να είχε σημειώσει περισσότερα από τα δύο γκολ που πέτυχε. Η ΑΕΛ έχασε πέναλτι στο 13′ αλλά στη συνέχεια δεν… υπήρχε στο γήπεδο.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά το ματς, κέρδισαν πέναλτι στο 12′ το οποίο όμως δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ ο Μετίν.
 
Η φάση αυτή έμελλε να αποδειχθεί καθοριστική στην εξέλιξη του αγώνα. Ο Βλάχος αποβλήθηκε για διαμαρτυρία, όμως οι παίκτες του έπαιξαν εξαιρετικά και χωρίς αυτόν στον πάγκο.
 
Στο 38′ ο Κρις με όμορφο γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ και πριν προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι ήρθε και το δεύτερο.
 
Τρία λεπτά αργότερα ο Ρομπέρτο Καρέρα βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Βιέρα.
 
Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ο Αστέρας θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ αλλά ο Αράς προτίμησε να σουτάρει αντί να “σπάσει” τη μπάλα στους αμαρκάριστους συμπαίκτες του.
 
Όσοι περίμεναν την αντίδρασης της Λάρισας στο δεύτερο μέρος απογοητεύτηκαν. Η ομάδα της Τρίπολης αμύνθηκε εξαιρετικά και μάλιστα είχε τις ευκαιρίες για να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ.
 
Οι γηπεδούχοι όσες φορές είχαν τη δυνατότητα να σημαδέψουν εστία, βρήκαν απέναντι τους έναν εξαιρετικό Ντεγκρά που ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, αφού εκτός από το πέναλτι αντέδρασε σωστά όποτε χρειάστηκε.

Η Λάρισα υποχρεώθηκε στην πρώτη της εντός έδρας ήττα, ενώ ο Αστέρας έφυγε για πρώτη φορά στην ιστορία του νικητής από το Αλκαζάρ.

Λάρισα: Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Τολ (72′ Βελάσκο), Σίμιτς, Γκέρεμι (46′ Κανόμπιο), Κουζέν, Μετίν, Ρομέου, Πούρι (46′ Αμπουχατζίρα).

Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Αργυρόπουλος (60′ Φυτανίδης), Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Λαδάκης, Κρις, Αράς (72′ Φορτούνης), Καρέρα (88′ Σκόνδρας), Κάλμον, Μάρτινς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε