Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Ατρόμητος “βύθισε” τον Πανιώνιο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Ατρόμητος που πέρασε από τη Νέα Σμύρνη για πρώτη φορά μετά από 29 ολόκληρα χρόνια. Ο Τάτος σημείωσε το πρώτο του γκολ στη Superleague και χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Το αποτέλεσμα ήταν πέρα ως πέρα δίκαιο αφού ο Ατρόμητος κυριάρχησε στο γήπεδο καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι Περιστεριώτες έχασαν πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να φύγουν από τη Νέα Σμύρνη με μία πιο άνετη νίκη. Το γκολ του Τάτου ήταν αυτό που έκρινε το ματς. Ο νεαρός μέσος σκόραρε για πρώτη φορά στη Σούπερ Λίγκα και σίγουρα το τέρμα αυτό θα το θυμάται μιας και ήταν εξαιρετικά σημαντικό.

Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του ματς να πιέσει την εστία του Μιχαηλίδη και είναι χαρακτηριστικό ότι η σημαντικότερη ευκαιρία του ήταν ένα γυριστό σουτ του Ριέρα που βρήκε την πάνω πλευρά του δοκαριού, στο 80′.

Δοκάρι είχε και ο Ατρόμητος, λίγο νωρίτερα, με τον Τάτο που θα μπορούσε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη.

Ο Πανιώνιος έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ο Γιώργος Παράσχος που αναλαμβάνει από τη Δευτέρα τις τύχες της ομάδας έχει πολύ δύσκολο έργο για να αλλάξει τα κακώς κείμενα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Μπάλαμπαν, Λάτκα, Βαρό, Μανιάτης (69′ Σάμαρης), Γουνδουλάκης (46′ Βαζ Τε), Σιόβας, Κοντοές, Κουμορτζί, Ριέρα, Τσότσαλιτς (46′ Κούκετς)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Φαβάλι, Καμαρά (75′ Περόνε), Νάστος, Τάτος (84′ Αποστολόπουλος), Σφακιανάκης, Μελισσάς (81′ Σκόνδρας), Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σαγκανόφσκι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε