Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

O… εφιάλτης απ’ τις Βρυξέλλες και η ανάγκη για ανασύνταξη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Η Αντερλεχτ ανέδειξε τις μεγάλες αδυναμίες της ΑΕΚ “φιλοδωρώντας” την με τέσσερα γκολ. Πλέον η ΑΕΚ καλείται να… μαζέψει τα κομμάτια της και να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Αυτή η ΑΕΚ δεν βλέπεται – Βαριά ήττα από Άντερλεχτ

Η εμφάνιση της ήταν σίγουρα απελπιστική. Μία ομάδα χωρίς συνοχή, με παιδικά αμυντικά λάθη, δέχθηκε μάλλον φυσιολογικά τέσσερα τέρματα και διατήρησε την παράδοση που την θέλει να μην κερδίζει στο Βέλγιο.

 
Ο Λεονάρντο ήταν ο μοναδικός παίκτης της ΑΕΚ που... διασώθηκε από το χθεσινό “ναυάγιο” ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ γνώρισε βαριά ήττα από την Αντερλεχτ και το κυριότερο έδειξε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική πως δεν δύναται να διεκδικήσει τίποτα παραπάνω σε αγωνιστικό επίπεδο από τη συμμετοχή και μόνο αυτή στη διοργάνωση.

 
Άλλωστε αυτό παραδέχτηκε και ο Λυμπερόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της αναμέτρησης, ρίχνοντας μάλιστα τις δικές του αιχμές προς τον Ισπανό τεχνικό.

Ο "Λυμπε" πέταξε... τα καρφιά του προς τον μανόλο Χιμένεθ, μετά την λήξη του αγώνα ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 
Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν είναι έτοιμη η ΑΕΚ, ο “Λύμπε” επεσήμανε: “Μη ρωτάτε εμένα. Είναι ερώτημα που πρέπει να απευθύνετε σε άλλον. Δεν είμαι εγώ αρμόδιος να πω αν είμαστε ή όχι έτοιμοι και γιατί. Δεν έχουμε ταυτότητα. Λέγαμε να κάνουμε άμυνα, δεν κάναμε. Τα μόνο μου μπορεί να γίνει είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε περισσότερο, να καταλάβουμε τις δυνατότητές μας και να δουλέψουμε με βάση τις δυνατότητες που έχουμε για να φτάσει η ομάδα όπου μπορεί”.
 
Αδύναμος. κρίκος αποδείχθηκε και ο Κωνσταντόπουλος, ο οποίος βρέθηκε σε κακή μέρα, ενώ και η αποβολή του Μανολά (ήξερε πως είχε ήδη κίτρινη κάρτα όταν έγινε η φάση με τον Γιοβάνοβιτς) έδειξε πως δεν υπάρχει ψυχραιμία μέσα στην ομάδα.

Ο Μανωλάς χειροκροτεί ειρωνικά μετά την αποβολή του ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 
Η Ένωση πρέπει να ανασυνταχθεί γρήγορα, για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων, αφού την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ, ενώ μετά αγωνίζεται ξανά την Τετάρτη (21/09) στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε