Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

O «εγκέφαλος» της Μπιλμπάο!

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Το «τρομοκρατικό» χτύπημα στo Oλντ Τράφορντ είχε…  ηθικό αυτουργό! Το gazzetta.gr παρουσιάζει την συμβολή του Μαρσέλο Μπιέλσα στη φετινή Μπιλμπάο που άλωσε το Mάντσεστερ, βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου και «χτυπάει» έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Στοιχηματίζω ότι δεν υπάρχει άλλος προπονητής, πουθενά στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και του Πεπ Γκουαρδιόλα, που ζει το ποδόσφαιρο 24 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα, όπως το κάνει ο Μπιέλσα. Είναι αρκετά φυσιολογικό για το επιτελείο στην Λεθάμα να μας λένε ότι αφήνει το προπονητικό κέντρο στη 01:00 ή 02:00 τα ξημερώματα επειδή προετοιμάζει τα βίντεο για το πως παίξαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, πως θα παραταχθεί ο αντίπαλός μας, τι του άρεσε και δεν του άρεσε στη χθεσινή προπόνηση. Είναι μία τρέλα. Βλέπουμε τόσα πολλά βίντεο και DVD».
Τάδε έφη για τον Μπίελσα ο Χάβι Μαρτίνες. Ένας από τους πιο υποσχόμενους αμυντικούς χαφ του ισπανικού πρωταθλήματος που φέτος εντυπωσιάζει σε θέση κεντρικού αμυντικού. Μία από τις πολλές καινοτομίες του Αργεντινού τεχνικού που έχουν μεταμορφώσει την Μπιλμπάο σε ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο εκμεταλλεύεται στο μέγιστο τα ατομικά χαρακτηριστικά των παικτών που το απαρτίζουν!

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε