Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο “εμφύλιος” για την οικογένεια Βαρδινογιάννη απειλεί τον ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την ώρα που αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός δείχνει να ξεκινά το πρωτάθλημα ως πρώτο φαβορί για τον τίτλο, στις τάξεις του κόσμου της ομάδας είναι σε εξέλιξη μία κόντρα για τα διοικητικά που λειτουργεί υπέρ του… Ολυμπιακού.

Νίκησε άλλα έχασεΔείτε το βίντεο του αγώνα

Επαφές ΠΑΟ – ΑΕΚ για τον Μπλάνκο

Στο πρώτο ματς των “πρασίνων” μπροστά στον κόσμο τους στην μετά Πατέρα εποχή οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια ήταν εξαιρετικοί και σε ένα γήπεδο-χωράφι έδειξαν πως ξεκινούν από την πολ ποζίσιον και για τον φετινό τίτλο.

 
Όταν μία ομάδα έχει κατακτήσει το νταμπλ. Όταν μία ομάδα έχει ενισχυθεί στις θέσεις που “πονούσε” με παίκτες όπως ο Γκοβού και ο Μπουμσόνγκ και έχει δείξει εντυπωσιακά δείγματα στα φιλικά με Ίντερ και Μίλαν το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς είναι να υπάρχει διχόνεια στον κόσμο της.
 
Όλα αυτά αλλάζουν όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό. Χρόνια τώρα σε αυτή την ομάδα ζει μία “άρρωστη” κατάσταση. Είναι γνωστό πως οι οργανωμένοι οπαδοί ποτέ δεν είχαν καλές σχέσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, όπως, επίσης είναι γνωστό πως η σχέση οξύνθηκε με όσα έγιναν το καλοκαίρι και την αποχώρηση του Νικόλα Πατέρα από τον προεδρικό θώκο.
 
Στο φιλικό Τζένοα οι οργανωμένοι ξεκίνησαν ένα… συλλαλητήριο κατά την οικογένειας με το υπόλοιπο γήπεδο να γιουχάρει. Το φαινόμενο μπορεί να χαρακτηριστεί από ανησυχητικό μέχρι επικίνδυνο. Αν γίνονται αυτά τώρα τι θα γίνει αν για κάποιο λόγο στραβώσει η χρονιά?
 
Η αλήθεια είναι πως ο Νίκος Πατέρας έδωσε στον κόσμο του Παναθηναϊκού (οργανωμένος ή μη) τον πρόεδρο που ήθελαν. Αποτέλεσμα να την πληρώσει ο Κωνσταντόπουλος, ο οποίος έχει και την μικρότερη ευθύνη για το πως έφτασαν τα πράγματα ες εδώ. Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού μετά από όλα αυτά μίλησε για ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό, όμως μαζί του δεν φάνηκε να συμφωνεί και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης αφήνοντας σαφείς αιχμές λέγοντας: “Δηλητηριάζουν τον κόσμο αυτοί που τους βάζουν και λένε τέτοια συνθήματα”.Νωρίτερα ο Πατέρας έκανε επίθεση σε πρόσωπα και εφημερίδες επιβεβαιώνοντας πως περασμένα μπορεί να είναι, ξεχασμένα όμως όχι.
 
Αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό υπάρχουν δύο τάσεις. Η πρώτη που επιμένει στην πάγια θέση της να πουλήσει και να φύγει ο Βαρδινογιάννης και η δεύτερη που στηρίζει την οικογένεια. Το μόνο σίγουρο είναι πως από όλα αυτά μοναδικός κερδισμένος μπορεί να βγει ο “αιώνιος” αντίπαλος, Ολυμπιακός. Όταν μάλιστα έχεις την ευκαιρία να τον “σκοτώσεις” μετά από όσα έγιναν πέρυσι και εσύ λειτουργείς όπως λειτουργείς (διοίκηση και κόσμος) από το καλοκαίρι και μετά αυτό λέγεται τάσεις αυτοκτονίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε