Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ο Εντουάρντο είναι κοντά στον Ολυμπιακό”!

Το “μπαμ” που θέλει να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης ίσως αποκάλυψε ο κροατικός Τύπος, ο οποίος αναφέρει πως ο επιθετικός της Άρσεναλ βρίσκεται μια “ανάσα” από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “24 sata” ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ντύσει στα χρώματά του, τον Εντουάρντο Ντα Σίλβα, ως δανεικό για έναν χρόνο από την Άρσεναλ
 
Ο Εντουάρντο θα δώσει το παρών στην προετοιμασία της Άρσεναλ αλλά όπως φαίνεται δεν πρόκειται να παραμείνει κάτοικος Λονδίνου για πολύ ακόμη χρόνο. Ο παίκτης είναι κοντά στην αναχώρησή του για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό”, αναφέρει το δημοσίευμα.

“Ένας από τους σκάουτερ της ελληνικής ομάδας, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς πριν από λίγες ημέρες σε ένα φιλικό του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ρώτησε για τον Εντουάρντο”, καταλήγει.

 
Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις ενός εκ των βοηθών του Αρσέν Βενγκέρ, του Μπόρο Πρίμορατς, ο οποίος τονίζει: “Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί με τον Εντουάρντο. Η προετοιμασία είναι στην αρχή της και δεν ξέρω αν θα μείνει ή θα φύγει. Πρέπει να αποφασίσει”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε