Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο επιθετικός, η Μίλαν και ο απαιτητικός Νιόπλιας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο Ντιτρόιτ, από το Τορόντο, για το φιλικό με την Μίλαν και ο Νιόπλιας έδωσε εντολή αμέσως για προπόνηση. “Ζεστό” χρήμα στα ταμεία για επιθετικό.

 
Από το αεροπλάνο στο γήπεδο βρέθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού αφού ο Νίκος Νιόπλιας δεν τους χάρισε την προπόνηση παρά την κούραση που υπήρχε από το ταξίδι. Οι “πράσινοι” έκαναν αποθεραπεία και ελαφρύ τρέξιμο, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν ενόψει του νέου φιλικού κόντρα στη Μίλαν αυτή τη φορά (Σάββατο, 03:00).
 
Στην αναμέτρηση με τους “ροσονέρι” αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Η εμφάνιση του “τριφυλλιού” στο τελευταίο φιλικό με την Ίντερ έχει δώσει πνοή αισιοδοξίες τόσο στην ομάδα όσο και στον κόσμο που περιμένει πως και πως την αναμέτρηση με την άλλη ομάδα του Μιλάνο.
 
Θέλοντας να έχει καλύτερη τύχη από τη συμπολίτισσά της Ίντερ, η Μίλαν αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό το Σάββατο. Οι Ιταλοί έφτασαν στο Όκλαντ και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση, ενώ θα αγωνιστούν με κάποιες απουσίες απέναντι στην ελληνική ομάδα. Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, ο τεχνικός των ροσονέρι, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δε θα χρησιμοποιήσει τους Αντρέα Πίρλο, Ροναλντίνιο, Πίπο Ιντζάγκι και Μάσιμο Αμπροζίνι.
 
Το ενδιαφέρον μπορεί να στρέφεται στο σπουδαίο φιλικό με την Μίλαν, ωστόσο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κινούνται για την απόκτηση επιθετικού, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Ο α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Γόντικας και ο τεχνικός διευθυντής, Κάρλος Φρέιτας, περιμένουν την αποδέσμευση ορισμένων παικτών που κοστίζουν ώστε να εξοικονομηθούν και άλλα χρήματα και η ομάδα να καταφέρει να αποκτήσει τον παίκτη που θέλει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φορ που θα αποκτηθεί θα έχει ετήσιες αποδοχές 700-800 χιλιάδες ευρώ και οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδος φέρονται να έχουν ξεχωρίσει δύο πολύ καλές περιπτώσεις παικτών. Όπως όλα δείχνουν, το θέμα απόκτησης φορ θα έχει τελειώσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε