Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Επστάιν “έβαζε”, ο Κωνσταντόπουλος “έσωζε”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Ντένις Επστάιν σημείωσε δύο τέρματα και οδήγησε την Κέρκυρα στη νίκη με 3-1 επί του Ατρομήτου ο οποίος είχε πολλές ευκαιρίες αλλά βρήκε απέναντι του έναν εξαιρετικό Κωνσταντόπουλο.
Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι Φαίακες διπλασίασαν τις νίκες τους στην Πάτρα και κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο το ντεσαβαντάζ που είχαν στην αρχή του πρωταθλήματος να δώσουν τα εντός έδρας ματς μακριά από την Κέρκυρα.

 
Το 3-1 μπορεί να δείχνει μία καθολική κυριαρχία της Κέρκυρας όμως αυτό δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς είχε τον έλεγχο του ρυθμού αλλά στο 28′ κόντρα στη ροή του αγώνα ο Επστάιν έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.
 
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση όμως ο Κωνσταντόπουλος όποτε χρειάστηκε αντέδρασε σωστά.
 
Με τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή της μπάλας ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, όμως η Κέρκυρα χτύπησε με απόλυτη επιτυχία στην κόντρα.
 
Στο 51′ ο Επστάιν διπλασίασε τα τέρματα του, ενώ 8 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τσίγγα να σκοράρει και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του.
 
Το μόνο που κατάφεραν οι Περιστεριώτες ήταν να σημειώσουν το γκολ της τιμής στο 64′ με τον Περόνε.
 
Η Κέρκυρα έφτασε στους έξι βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Ατρόμητος έμεινε στον ένα μετά από τρεις αγώνες.

Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Παρασκευαϊδης, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Μακρής, Στολτίδης, Φλαβίνιο, Καλαντζής (62′ Ιωάννου), Επστάιν, Τσίγκας(75′ Λαμπρόπουλος)

Aτρόμητος: Μιχαηλίδης, Μελισσάς (56′ Σαγκανόφκσι), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο(79′ Σφακιανάκης), Περόνε, Φαβάλι, Μπρίτο, Σαμπού, Ολιβεϊρα(66΄Σκόνδρας) , Καμαρά

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε