Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο ΕργοΤΕΛΕΙΟΣ “βύθισε” τον Πανιώνιο

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Οι Κρητικοί πήραν σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Πανιωνίου και έπιασαν τον Άρη στην 3η θέση της βαθμολογίας. Έντονες αποδοκιμασίες προς παίκτες, προπονητή και πρόεδρο από τους φίλους των Νεοσμυρνιωτών. Δείτε βίντεο.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Πανιώνιος έψαχνε τη δεύτερη νίκη τη φετινή σεζόν και μπήκε δυνατά στο ματς. Απείλησε αρκετές φορές την εστία του Δασκαλάκη, κυρίως με τον Μπάλαμπαν αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ.
 
Αντίθετα ο Εργοτέλης εκμεταλλεύτηκε μία κόντρα επίθεση και με τον Λεάλ άνοιξε το σκορ και έβαλε… δύσκολα στους Νεοσμυρνιώτες.


 
Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί είχαν την ψυχολογία, την ψυχραιμία και την ικανότητα όχι μόνο να κρατήσουν με σχετική ευκολία το 1-0 αλλά και να απειλήσουν την εστία του Μάχο.
 
Σημαντικότερη φάση, το δοκάρι του Φραγκουλάκη στο 71′. Ο Πανιώνιος γνώρισε ακόμη μία ήττα, βυθίστηκε κι άλλο στη βαθμολογία και ο κόσμος του αποδοκίμασε παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Μετά το τέλος του αγώνα οπαδοί του Πανιωνίου περίμεναν τον Γιώργο Κιντή και του ζήτησαν να φύγει από την ομάδα.

Πανιώνιος: Μάχο, Μανιάτης, Φουνκουάγιο (79′ Γουνδουλάκης), Λάτκα, Ριέρα, Μπάλμπαν (64′ Σαλαλί), Βαρό, Κουμορτζί, Σιόβας, Κουρντί (46′ Πούπο), Βαζ Τε.

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Ολίσε, Ρομάνο (93’Καρέλης), Φραγκουλάκης, Βίσιο, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης, Μπούντιμιρ, Λεάλ (82′ Ορφανός), Μπέτο (92′ Σαρρής).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε