Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο “ερυθρόλευκος” Γιοβάνοβιτς θέλει να σκοράρει κόντρα στον ΠΑΟ

Ο Γιοβάνοβιτς εξακολουθεί να μιλάει με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό.
Ο Γιοβάνοβιτς εξακολουθεί να μιλάει με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι θα βρουν στο δρόμο τους στους “16” του Europa League την Σταντάρ Λιέγης του Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος επιθυμεί να σκοράρει και να αφιερώσει το γκολ στους οπαδούς του ΟΣΦΠ.

Ο Γιοβάνοβιτς μπορεί να έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο με την Λίβερπουλ για το προσεχές καλοκαίρι, όμως δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό και θέλει να σκοράρει κόντρα στον ΠΑΟ για να δώσει χαρά στους οπαδούς των ερυθρόλευκων.

Ο Σέρβος σταρ μίλησε στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”:

“Μακάρι να παίξω καλά και να βάλω έναν γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό για να το αφιερώσω στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Θέλω να προκριθούμε και να είναι μια πρόκριση αφιερωμένη στον κόσμο του Ολυμπιακού.”

Όσον αφορά για το μέλλον της καριέρας του τόνισε:

“Υπέγραψα στη Λίβερπουλ τριετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Είμαι σίγουρα χαρούμενος γι’ αυτή την εξέλιξη. Μιλάμε για ένα τεράστιο σύλλογο. Για μια από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη.

Ήθελα πολύ να έρθω στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν. Για τον κόσμο του, για την χώρα σας και φυσικά γιατί πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο που κατακτά το πρωτάθλημα κάθε χρόνο και συμμετέχει στο Champions League
.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε