Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο “φονέας των γιγάντων”

Ο 19χρονος Γιάννου σκόραρε στην πρώτη του εμφάνιση στην Σούπερ Λίγκα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η Καβάλα κέρδισε 2-1 την ΑΕΚ ολοκληρώνοντας αήττητη τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο, κόντρα στους 3 μεγάλους της Αθήνας.

Μεγάλη νίκη πήρε η Καβάλα με τον 19χρονο Γιάννου να σκοράρει στην πρώτη του συμμετοχή στην Σούπερ Λίγκα. Απόλυτα πετυχημένο το ντεμπούτο του προπονητή Βαγγέλη Γούτη. 

(Δείτε τα γκολ του αγώνα)

 
(Ικανοποιημένος ο Μπάγεβιτς)

Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν μέτριο με λιγοστές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική.

 
Στο 54′ ο Λάκης ελίχθηκε μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ και κατάφερε να πάρει το πέναλτι από το μαρκάρισμα του Καράμπελα. Ο Ντομπρασίνοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και έβαλε μπροστά στο σκορ την Καβάλα.
 
Η ΑΕΚ αφυπνίστηκε και αφού πρώτα προειδοποίησε χάνοντας μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Γιάχιτς και Γκέντσογλου στη συνέχεια σκόραρε.
 
Στο 68΄ο Μαντούκα εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Γκέντσογλου με εξαιρετική κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ.
 
Όλοι περίμεναν ότι η Ένωση θα ανεβάσει τον ρυθμό της και θα πιέσει την αντίπαλο της. Αυτό δεν έγινε με επιτυχία και έτσι οι γηπεδούχοι βρήκαν τους απαιτούμενους χώρους και τους εκμεταλλεύτηκαν.
 
Στο 85΄ ο καλύτερος παίκτης του ματς, Βασίλης Λάκης πάσαρε και ο 19χρονος Γιάννου που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Σούπερ Λίγκα χάρισε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.
 
Η Καβάλα κέρδισε για τέταρτη φορά εντός έδρας και ξεπέρασε την ΑΕΚ στην βαθμολογία, πιάνοντας προσωρινά τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση.

 

ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ: Ιτάνζ, Πετκάκης, Παβίσεβιτς, Θεοδωρέλλης, Φερέιρα, Ντομπρασίνοβιτς, Σιόντης, Μεντί (89’Καλάιτζιτς), Λάκης, Ορούμα (75’Ιωάννου, 79’Γιάννου), Ρινκόν.

ΑΕΚ: Σάχα, Καφές, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο (64’Παυλής), Μαντούκα, Γιάχιτς (67’Μάκος), Καράμπελας (72’Γεωργέας), Μπλάνκο, Σκόκο, Γκέντσογλου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε