Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Φούλοπ τον έσωσε και ο Περόνε τον… εκτόξευσε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες, επικράτησε με 3-0 της Βέροιας και σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Ο Περόνε σημείωσε δύο τέρματα, το δεύτερο με καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό πλασέ φτάνοντας τα 5 στη Σούπερ Λίγκα. Φύλακας άγγελος της ομάδας του Τσιώλη ήταν ο Φούλοπ που στο πρώτο μέρος έπαιξε μόνος του τη Βέροια.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η Βέροια είχε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες και ανάγκασε τον Τσιώλη να κάνει από το 38′ την πρώτη του αλλαγή. Από τη στιγμή όμως που οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στο διάστημα που είχαν την απόλυτη υπεροχή και τις κλασσικές ευκαιρίες με τους Ιωάννου και Καφέ, ο Αστέρας βγήκε εντελώς διαφορετικός στο δεύτερο μέρος.

Ο Τσιώλης έκανε δεύτερη αλλαγή και δεν χρειάστηκε να περιμένει για να δει την αλλαγή του σκηνικού. Στο 51′ από στημένη μπάλα, ο Ντε Μπλάσις εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Λόπες, σέντραρε και ο αμαρκάριστος Περόνε δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Η Βέροια προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο Αστέρας ήταν πλέον κυρίαρχος του αγώνα. Στο 67′ ο δημιουργός του πρώτου τέρματος έγινε εκτελεστής. Ο Ντε Μπλάσις με ωραίο κοντρόλ και αριστερό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, ο Περόνε με καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό πλασέ σκόραρε για 5η φορά φέτος στο πρωτάθλημα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ.

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 70′ και ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στους 13 βαθμούς, ενώ η Βέροια δέχτηκε τα πρώτα της τέρματα μακριά από το γήπεδο της και φυσικά υποχρεώθηκε στην πρώτη της εκτός έδρας ήττα.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Κουρμπέλης (46′ Καλαντζής), Ουσέρο (78′ Φραγκουλάκης), Ράγιος, Ντε Μπλασίς, Περόνε, Μπακασέτας (38′ Καρντάσιο).

Βέροια (Νίκος Καρύδας):
Λόπεζ, Γεωργιάδης, Μπεζέρα, Ορέστες, Κάλι, Καφές (73′ Μενέντες), Καλογέρης, Ιωάννου (63′ Καλτσάς), Μπαργκάν, Ολαιτάιν, Κόστλι (81′ Μπεγιόν)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε