Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο γιός ποδοσφαιριστή που θα γίνει κόρη και μοντέλο!

Η Lea T(δεύτερη από αριστερά), πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου Givenchy.

Ο γιός του θρυλικού Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Τονίνιο Σερέζο, αλλάζει φύλο και πρωταγωνιστεί σε διαφημιστική καμπάνια διάσημου οίκου μόδας.

Γεννήθηκε Λεάντρο, αλλά ποτέ δεν θέλησε να ακολουθήσει τα βήματα του διάσημου πατέρα του. Αντιθέτως, πάντα είχε μεγάλη αγάπη για τη μόδα, ενώ δεν μπορούσε να δεχθεί τη φύση του.
Η Lea T σε φωτογράφιση για την ιταλική έκδοση του Vanity Fair
Η Lea T, όπως αποφάσισε να…αυτοαποκαλείται, έκανε επέμβαση στο στήθος, αφαίρεσε όλες τις τρίχες από το κορμί της και πλέον μετράει αντίστροφα για να κάνει την επέμβαση αλλαγής φύλου.

Η Lea T θεωρείται από τα πολλά υποσχόμενα πρόσωπα της μόδας!

“Πάντα ήταν πολύ θηλυκή, τόσο ευάλωτη και αριστοκρατική”, είπε για την Lea T, ο Ρικάρντο Τίσι που έχει αναλάβει τα ηνία του οίκου Givenchy και αποφάσισε να την κάνει πρωταγωνίστρια στην χειμωνιάτικη διαφημιστική καμπάνια του 2010. Η Lea T, είναι προσωπική βοηθός του Ιταλού σχεδιαστή τα τελευταία χρόνια.

Η Lea T παραδέχθηκε ότι δεν μιλάει με τον πατέρα της, παρά μόνο 2 φορές το χρόνο, αλλά αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι επέλεξε να αλλάξει φύλο. “Στηρίζουμε την επιλογή της, απλά μένει στο Μιλάνο και είναι δύσκολο να επικοινωνούμε συχνά”, δήλωσε ο αδελφός της, Γκουστάβο Σερέζο, στην Vogue, όπου το σχετικό αφιέρωμα τιτλοφορείται: “Ξαναγεννήθηκα”.

Ο πατέρας της Lea T, Τονίνιο Σερέζο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε