Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ο Γκαρσία είναι εδώ – Καβάλα-ΠΑΟΚ 0-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ουρουγουανός σημείωσε το “χρυσό” γκολ χαρίζοντας τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη στον ΠΑΟΚ. Καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς οι φιλοξενούμενοι, θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει κι άλλες φορές απέναντι στην Καβάλα που έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό της.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας τη συμπαράσταση 4.000 φίλων του που βρέθηκαν στο Ανθή Καραγιάννη ξεκίνησε δυνατά το ματς. Πίεσε ψηλά, έκλεβε μπάλες και έφτανε με σχετική ευκολία στην περιοχή του Γκαλίνοβιτς.
Στο 13ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να προηγηθούν. Ο Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε έξω από την περιοχή, έπιασε το δυνατό αριστερό σουτ, η μπάλα κόντραρε και αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα της Καβάλας.
Στα επόμενα λεπτά ο Δικέφαλος του Βορρά θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα του αλλά Σαλπιγγίδης και Ελ Ζαρ νικήθηκαν από τον Γκαλίνοβιτς.
Ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καρντόσο πάνω στον Σαλπιγγίδη αλλά ο Παππάς δεν θεώρησε ότι υπήρξε κάτι μεμπτό.
Μετά το 20′ ο ρυθμός έπεσε. Οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να απειλήσουν τον Κρέσιτς ενώ ο ΠΑΟΚ φαινόταν επαναπαυμένος με το 0-1. Στο 32′ χάθηκε η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους, όταν ο Φωτάκης από πλεονεκτική θέση έπιασε την κεφαλιά ψαράκι αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος με τον ΠΑΟΚ να κρατάει με σχετική άνεση το υπέρ του σκορ.
Ο Δικέφαλος θα μπορούσε σε δύο περιπτώσεις να είχε διευρύνει το προβάδισμα του αλλά ο Γκαλίνοβιτς αντέδρασε σωστά.

Μόνο στα τελευταία λεπτά απειλήθηκε η εστία του Κρέσιτς αλλά ο Ογκμπέτσε δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του και ο Μάκης Χάβος φαίνεται να εδραιώνει τη θέση του.

 
Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (92′ Πέρεζ), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόσο (81′ Ντικρόκ), Αμντούν, Ογκμπέτσε, Ντιέ, Ονουάτσι, Βουτσίσεβιτς (69′ Ναζλίδης).

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Ελ Ζαρ, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (66′ Μουσλίμοβιτς), Κοντρέρας, Φωτάκης (81′ Φιλομένο), Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ (88′ Σακελλαρίου).

Επεισόδια πριν τον αγώνα


Στο Ανθή Καραγιάννη βρέθηκαν περίπου 4000 φίλοι του ΠΑΟΚ αλλά κάποιοι από αυτούς δεν είχαν προμηθευτεί εισιτήρια και θέλησαν να μπουν στο γήπεδο. Η αστυνομία τους απομάκρυνε χρησιμοποιώντας και χημικά, ενώ προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε