Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Ο Γκαρσία τα… δείχνει μέσα στο γήπεδο”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σάκης Τονουσίδης, μίλησε για την πρόθεση κατάθεσης μήνυσης σε βάρος του Πάμπλο Γκαρσία στο ντέρμπι των πλέι οφ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Ο Σάκης Τονουσίδης μίλησε για το συμβάν με την μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του Πάμπλο Γκαρσία και τόνισε πως ούτως ή άλλως δεν είχε ανάγκη να δείξει τα γεννητικά του όργανα λίγο μετά την αποβολή του, αφού “… έχει δείξει στον αγωνιστικό χώρο πως έχει πολλά κιλά απ’ αυτά”.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε ακόμα ότι όλοι στοχοποιούν τον Ουρουγουανό μέσο του ΠΑΟΚ, ενώ για το διαδικαστικό ξεκαθάρισε: “Θα κατατεθεί η μήνυση αλλά δεν θα κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Θα σταλεί η δικογραφία, θα γίνει μία ανάκριση, θα πάρουν κατάθεση από τον Πάμπλο για να τελειώσει το θέμα”.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4», ο Σάκης Τονουσίδης είπε αρχικά: «Όσον αφορά στον Πάμπλο, όπου και να πάμε ειδικά από τις μεγάλες ομάδες, γίνεται αντικείμενο ύβρεων. Όταν φεύγουμε όμως και μπαίνουμε στο λεωφορείο όλοι θέλουν να βγουν φωτογραφία μαζί του. Έχει 250 σφυγμούς και αποβάλλεται. Δέχεται ύβρεις, καφέδες.

Δεν είδα πουθενά να κάνει κάτι με τα γεννητικά του όργανα. Δεν είχε ανάγκη να τα δείξει, τα έχει δείξει στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα έχει πολλά κιλά. Δεν έχει ανάγκη να τα δείξει. Κάποιος κύριος που ήταν στα επίσημα, θεώρησε ότι τα έδειξε και τελειώνοντας, ο υπεύθυνος της αστυνομίας ο κ. Παναγόπουλος μου είπε ότι έχουμε πρόβλημα γιατί κάποιος πάει να καταθέσει μήνυση».

Αναφορικά με τις κινήσεις του ΠΑΟΚ, είπε:
«Ενημερώθηκε ο τεχνικός διευθυντής, οι άνθρωποι της ΑΕΚ, μας είπαν ότι είναι ένας χορηγός. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο γιατί θα είχαμε 10 μηνύσεις σε κάθε ματς. Στόχος ήταν να συλληφθεί ο ποδοσφαιριστής. Πήγε ο αστυνομικός διευθυντής μαζί με τον Κωνσταντινίδη και τον Δημητριάδη, για να του δώσουν να καταλάβει ότι αυτά δε γίνονται στα γήπεδα. Είπαμε στον κ. Παναγόπουλο, ότι ο άνθρωπος πρέπει να φύγει μαζί μας και ενημέρωσε την εισαγγελέα ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Η εισαγγελέας του τόνισε ότι θα γίνει η μήνυση αλλά δε θα κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου».

Σε ερώτηση για το αν τον πλησίασε κανένας φτάνοντας στα αποδυτήρια, απάντησε: «Ο μόνος που τον πλησίασε κοντά στα αποδυτήρια, ήταν ένας αστυνομικός και του ζήτησε τη φανέλα του ΠΑΟΚ! Φανταστείτε να είχαμε μία σύλληψη του Πάμπλο Γκαρσία. Κάποιο ενός αγωνιστικού χώρου δε βλέπουν τίποτα και κάποιοι εκτός βλέπουν τα πάντα».

Τέλος, για το αν έχει ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό, τόνισε
: «Είναι κάτι που συμβαίνει. Αρμόδιος είναι ο εισαγγελέας σε όλες τις περιπτώσεις και αυτός αποφασίζει. Θα σταλεί δικογραφία θα πάρουν κατάθεση από τον Πάμπλο. Σωστά έπραξαν όλοι και ο αστυνομικός διευθυντής που ενημέρωσε και η εισαγγελέας που είπε να φύγει ο ποδοσφαιριστής. Φανταστείτε τι θα γινόταν σε διαφορετική περίπτωση. Όλο το θέμα είναι ο Πάμπλο. Αυτό τους πονάει».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε