Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο γρήγορος χαφ, ο Μανιάτης και οι αποχωρήσεις

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Η απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί ένας χαφ και ένας δεξιός μπακ τον Γενάρη.

Η άποψη του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι γνωστή. Δεν πιστεύει πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση για να εκπληρωθούν οι φετινοί στόχοι αλλά θέλει να γίνουν κάποιες κινήσεις για το ρόστερ της νέας σεζόν.
Αυτό που πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι η απόκτηση των δικαιωμάτων του Μιραλάς, καθώς ο Βέλγος έχει πείσει με όσα έχει δείξει μέχρι τώρα τους ανθρώπους της ομάδας και έχει γίνει σύθημα από τον κόσμο.

Μάλιστα αν ο Ολυμπιακός δεν δεχθεί την πρόταση της Σεντ Ετιέν για τον Σακό μπορεί να πάρει τον Μιραλάς με λίγοτερα χρήματα από όσα προβλέπει η ρήτρα του.
 

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως αν η ομάδα χρειάζεται έναν παίκτη τώρα, αυτός θα πρέπει να είναι ένας γρήγορος αμυντικός χαφ, καθώς ο Ουρτάδο δεν είναι τέτοιος και ο Ντουντού δεν είναι… ακριβώς αμυντικό χαφ.
 
Από κει και πέρα αρκετούς υποστηρικτές έχει και η περίπτωση του Γιάννη Μανιάτη καθώς ο Βαγγέλης Μαρίνακης επιθυμεί να χτίσει το νέο Ολυμπιακό γύρω από Έλληνες παίκτες. Μάλιστα οι τελευταίες εξελίξεις στον Πανιώνιο κάνουν ακόμα πιο προσιτή αυτή τη μεταγραφή.

Σημαντικό ρόλο πάντως στις κινήσεις των Πειραιωτών θα παίξουν και πι αποχωρήσεις. Οι Μήτρογλου, Γκαλίτσιος και Ζαϊρί είναι στη λίστα των ύπο παραχώρηση με την μορφή δανεισμού ποδοσφαιριστών, ενώ αρκετοί είναι και οι ενδιαφερόμενοι.

 
Η επιστροφή του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού και το ραντεβού του με τον Βαλβέρδε θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα και θα βάλει τις υποθέσεις στην τελική τους ευθεία.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε