Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο γύρος του κόσμου με… ταξί

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Εντύπωση προκάλεσε σε αρκετά ΜΜΕ του εξωτερικού το γεγονός πως οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν με ταξί στο Ολυμπιακό Στάδιο για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Διαβάστε πως μετέδωσαν τα ξένα ΜΜΕ το περιστατικό:
 
Goal.com: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ ανάγκασαν τους παίκτες να πάνε στο γήπεδο με ταξί αντί του πούλμαν της ομάδας για να κοροϊδέψουν τους παίκτες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 6-0 πριν δύο εβδομάδες».
 
Eurosport.com: «Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έγιναν πρώτη είδηση την Κυριακή αναγκάζοντας τους παίκτες της ομάδας να πάνε με ταξί στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο ως αντίδραση για την ήττα με 6-0 από τον Ολυμπιακό».
 
Reuters: «Περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που είχαν καταλύσει οι παίκτες της ομάδας και τους ζήτησαν να μην μπουν στο λεωφορείο αλλά σε ταξί ως τιμωρία για το εξευτελιστικό 6-0 από τον Ολυμπιακό».

Ειδική αναφορά για το θέμα κάνει η ολλανδική «elfvoetbal.nl» η οποία αναφέρει: “Οι φίλοι της ΑΕΚ δεν ξέχασαν την δραματική ήττα της ομάδας τους με 6-0 από τον Ολυμπιακό πριν από δύο εβδομάδες και αυτό φάνηκε χθες. Έδωσαν στους «ήρωες» τους ότι τους άξιζε.
 
Περίπου 100 οπαδοί απαίτησαν να μην πάνε οι παίκτες με το πούλμαν της ομάδας στο γήπεδο για τον αγώνα με την Ατρόμητο, αλλά με ταξί. Αυτή ήταν μία αντίδραση του κόσμου για την «άνανδρη» συμπεριφορά που είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ. Όταν οι παίκτες είχαν φύγει μυστικά με ταξί για ν’ αποφύγουν την αντιπαράθεση με τους οπαδούς”.
 

Νοσοκομείο η ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε