Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Κάλα φεύγει από Σεβίλλη και θέλει ΑΕΚ!

Ο νεαρός στόπερ ενημέρωσε μέσω του Twitter για την αποχώρηση του από τη Σεβίλλη κάτι που σημαίνει πως ανοίγει ο δρόμος προς την ΑΕΚ μιας και όπως δήλωσε ο ίδιος επιθυμεί να μετακομίσει στην Ελλάδα και να συνεργαστεί με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Χιμένεθ για όλους και για όλα

Αδαμίδης: Λάθος μου που πίστεψα πως ο Τζιμπούρ ήταν άνδρας!

Ο Μανόλο Χιμένεθ επιθυμεί την αποκτήση του Κάλα αφού πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα την Ένωση σε μία θέση που αντιμετωπίζει πρόβλημα, πίσω από τους Δέλλα και Μανωλά.

Ο Κάλα λοιπόν επεφύλασσε ευχάριστα νέα στον Ισπανό τεχνικό αφού ενημέρωσε για την απόφαση της Σεβίλλης μέσω του Twiiter του: “Ενημερώνω όλους τους οπαδούς της Σεβίλλης πως σε επικοινωνία που είχα με τη διοίκηση, ενημερώθηκα πως δεν υπολογίζομαι για τη νέα χρονιά και ότι πρέπει να βρω ομάδα.”

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν η ΑΕΚ τα βρει με τον παίκτη τότε η μετεγγραφή θα ολοκληρωθεί. Ο παίκτης μιλώντας στο Aek365 τόνισε ότι θέλει να συνεργαστεί με τον Μανόλο Χιμένεθ:

Μιλώντας στο aek365.gr ο Ισπανός άσος τόνισε:

“Μόλις γύρισα από τις διακοπές μου. Είχα κλειστό το κινητό μου, αφού είχα ανάγκη από ησυχία και ηρεμία. Εκανα κρουαζιέρα στην Ιταλία και σε ορισμένα νησιά της Ισπανίας και τώρα βρίσκομαι στο χωριό μου, την Λεμπρίχα. Ξέρω πολύ καλά ότι ο Μανόλο Χιμένεθ με θέλει στην ΑΕΚ και αυτό αποτελεί τιμή μου. Ωστόσο, δεν έχω προλάβει ακόμα να μιλήσω με τον Χιμένεθ, αλλά πιστεύω αυτό θα γίνει σύντομα.

Τον ξέρω καλά από τα χρόνια που ήταν στην Σεβίλλη. Εχουμε πολύ καλές σχέσεις, είναι εξαιρετικός προπονητής και πολύ αγαπητός σε όλους. Σίγουρα ο Χιμένεθ θα αποτελέσει ένα επιπλέον λόγο για μένα αν τελικά ο επόμενός μου προορισμός είναι η ΑΕΚ.

Οι υπεύθυνοι της Σεβίλλης με ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να βρω ομάδα για να αγωνιστώ ως δανεικός του χρόνου. Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι θα φύγω από τη Σεβίλλη.

Θα ήθελα να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Εχει ως στόχο κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και φέτος κατέκτησε το κύπελλο και αγωνίζεται κάθε σεζόν στην Ευρώπη. Θεωρώ πως θα είναι μία καλή επιλογή για μένα, αρκεί να έρθουμε σε συμφωνία.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε