Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ο Κάλα και το… σενάριο για την Σαραγόσα του Χιμένεθ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Χουάν Κάλα σκέφτεται να αποχωρήσει από την ΑΕΚ για να πάει στη Σαραγόσα, την τεχνική ηγεσία της οποίας ανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Σύμφωνα με την “El Periodico” ο Χουάν Κάλα θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία για να αγωνιστεί στη Σαραγόσα υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ.

 
Αναφέρεται ακόμα πως η ισπανική ομάδα δεν έχει ακόμη κινηθεί για το νεαρό αμυντικό επίσημα, αλλά οι ατζέντηδές του είναι ενήμεροι και ο ίδιος αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ισπανού προπονητή για την ενίσχυση στην άμυνα.
 
Η “El Periodico” τονίζει πως η Σεβίλλη δεν έχει αντίρρηση να φύγει ο Κάλα από την Ένωση για τη Σαραγόσα, ενώ οι οφειλές των “κιτρινόμαυρων” προς τον παίκτη καθιστούν εφικτή τη μετακίνησή του.
 
Με δηλώσεις που έκανε στην “Aragon TV” ο Χιμένεθ άφησε μικρό… παράθυρο για την μετεγγραφή. “Είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να μας δώσει πολλές λύσεις στα μετόπισθεν, γιατί μπορεί να παίξει τόσο σαν κεντρικός αμυντικός, όσο και στα άκρα. Είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και στην τακτική. Είναι δανεικός από τη Σεβίλλη στην ΑΕΚ και αυτό καθιστά δύσκολο να έρθει. Δεν ξέρω αν μπορούμε να τον πάρουμε”, είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε