Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Κάλστρομ, ο Άλτιντοπ και ο Ροναλντίνιο

Ο Σουηδός της Λιόν, ο Τούρκος της Μπάγερν και ο Βραζιλιάνος της Μίλαν είναι μόνο τρία από τα εκατοντάδες ονόματα που έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες για τον Ολυμπιακό.
Όπως συνηθίζεται σε κάθε μεταγραφική περίοδο η ονοματολογία δίνει και παίρνει. Ειδικά στον Ολυμπιακό το πράγμα ξεφεύγει ορισμένες φορές, αφού από τα πρωτοσέλιδα παρελαύνει η μεικτή κόσμου. Αυτή τη φορά τα “καυτά”ονόματα είναι των Κάλστρομ, Άλτιντοπ και Ροναλντίνιο. Φυσικά και είναι ελάχιστες έως μηδαμινές οι “ερυθρόλευκοι” να κινηθούν για έναν τέτοιου βεληνεκούς παίκτη, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρίνακης αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Δεν θα προκαλέσουμε τέτοιες εποχές”.
 
Καθημερινά στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας φτάνουν εκατοντάδες φαξ με προτεινόμενους παίκτες από κάθε γωνιά του πλανήτη καθώς, εκτός των άλλων, η “πιάτσα” έχει μυριστεί ζεστό χρήμα.
 
Η αλήθεια είναι πως οι “ερυθρόλευκοι” θα αποκτήσουν έναν, το πολύ, δύο παίκτες. Ο Βαλβέρδε έχει τονίσει πως δεν χρειάζεται καμία μεταγραφή για την φετινή σεζόν, ωστόσο θα ήθελε έναν αντι-Ιμπαγάσα στην μεσαία γραμμή ο οποίος θα εγκλιματιστεί και θα είναι απόλυτα έτοιμος την επόμενη σεζόν να μοιραστεί τις συμμετοχές με τον 35χρονο Αργεντινό. Αυτός ο παίκτης πιθανότατα θα είναι από την γαλλική αγορά καθώς εκεί έχουν εστιάσει οι σκάουτερς της ομάδας.
 
Από κει και πέρα άλλη μεταγραφή θα γίνει μόνο αν αποχωρήσει ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς ο Βαλβέρδε θέλει μία λύση πίσω από τους Μιραλάς και Πάντελιτς και εκτιμά πως ο Νέμεθ δεν είναι ακόμα έτοιμος για να ανταποκριθεί στα καθήκοντα. Αν επαληθευτεί το σενάριο αυτό, έχει πολλές πιθανότητες ο επιθετικός να είναι από την ελληνική αγορά. Οι Ονουάτσι, Φορτούνης και Μπλάνκο έχουν αρκετές συμπάθειες στον Πειραιά…
 
Η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου θα παίξει σημαντικό ρόλο για μία ακόμα περίπτωση. Ο διεθνής επιθετικός αποτελεί τον πρώτο στόχο του Πανιώνιο και είναι δεδομένη η πρόθεση των Πειραιωτών να συνδέσουν τον δανεισμό του Μήτρογλου με την απόκτηση του Μανιάτη το καλοκαίρι.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε