Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

O Kάλβο στέλνει τον Άρη στα πλέι οφ του Europa League

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ισπανός σκόραρε δύο φορές στα πρώτα 7 λεπτά του αγώνα στην Πολωνία και ουσιαστικά έστειλε τον Άρη στα πλέι οφ. Η Γιαγκελόνια απείλησε στη συνέχεια σημείωσε ένα γκολ αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Τυπική διαδικασία ο επαναληπτικός του Κλεάνθης Βικελίδης. Δείτε τα γκολ.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Με την αρχή που έκανε ο Άρης στο ματς, οποιοσδήποτε κι αν ήταν ο αντίπαλος του δεν θα μπορούσε να αντισταθεί. Οι κίτρινοι στο 7′ βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 χάρη στα γκολ του Τόνι Κάλβο. Το μόμο ανησυχητικό για τον Κούπερ ήταν η χαλαρότητα των παικτών του στο υπόλοιπο διάστημα.

Αυτή η χαλαρότητα και τα λάθη στην άμυνα επέτρεψαν στους Πολωνούς να μειώσουν στο 24′ με τον Γκρζιμπ. Μέχρι εκεί όμως αφού όσο κι αν ήθελαν δεν μπορούσαν στη συνέχεια να φτάσουν με ιδιαίτερες αξιώσεις στην περιοχή του Σηφάκη.

Ο Άρης στο δεύτερο μέρος έσφιξε κάπως την άμυνα του χωρίς πάντως αυτή να εμπνέει ιδιαίτερη σιγουριπά. Ενδεικτική φάση ήταν αυτή στο 89΄όταν οι αμυντικοί κοιμήθηκαν και ευτυχώς για τον Σηφάκη, ο κορυφαίος των Πολωνών Γκροσίτσκι αστόχησε απελπιστικά από καλή θέση.

Η ρεβάνς του Κλεάνθης Βικελίδης έχει διαδικαστικό χαρακτήρα αρκεί ο Άρης να μην εμφανιστεί αδιάφορος. Οι Πολωνοί έχουν πολλές αδυναμίες και προσφέρουν τη δυνατότητα στους κίτρινους να περάσουν στα πλέι οφ με δύο νίκες.

Οι φίλοι του Άρη έδωσαν δυναμικό παρών στην Πολωνία, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Γιαγκελόνια: Σαντομιέρσκι, Κάστσελαν, Λέβτσουκ (23′ Χέρμες), Σκέρλα, Κουπίζ, Γκροσίτσκι, Λάτο (60′ Μπούρκχαρντ), Ράνγκελ, Νοραμπουένα, Φρανκόφσκι (81′ Μακουζέφσκι), Γκρζιμο.

Άρης: Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Μίτσελ, Ναφτί (80′ Πρίττας), Τόχα, Χαβίτο, Κάλβο (64′ Τσεσνάουσκις), Κόκε (70′ Κασναφέρη), Τσέζαρεκ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε