Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο Καμενί και οι… υπόλοιποι για τον “άσο”

Ο τερματοφύλακας της Εσπανιόλ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού σύμφωνα με τους Ισπανούς, όμως δεν αποτελεί εύκολη επιλογή. Οι περιπτώσεις που απασχολούν τους “ερυθρόλευκους” για την θέση κάτω απ’ τα γκολπόστ και οι δυσκολίες τους.

Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, ξεκαθάρισε πως άσχετα με την αποχώρηση ή όχι του Φράνκο Κοστάνσο, θα αποκτηθεί ένας ακόμα τερματοφύλακας.

Η υπόθεση του Αργεντινού παραμένει ακόμα άλυτη και οι διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του για την λύση του συμβολαίου του συνεχίζονται.

Τα… σενάρια για την επόμενη επιλογή των Πειραιωτών δίνουν και παίρνουν με το όνομα του Κάρλος Καμενί να απασχολεί την ομάδα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Ο 28χρονος τερματοφύλακας δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Εσπανιόλ και είναι χαρακτηριστικό πως φέτος δεν έχει ούτε μία συμμετοχή, ενώ τις προηγούμενες πέντε μετρούσε τουλάχιστον 30!

Παρόλα αυτά ο άσος της Εσπανιόλ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013 και η ισπανική ομάδα δεν έχει σκοπό να τον ξεπουλήσει. Μάλιστα το γεγονός πως έχει κοινοτικό διαβατήριο κάνει την περίπτωση του ακόμα πιο ελκυστική. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Εσπανιόλ να έχει ενημερωθεί μέσω email για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ενώ και η Μάλαγα δεν έχει σταματήσει να θέλει τον παίκτη.

Στις άλλες περιπτώσεις που έχουν απασχολήσει τον Ολυμπιακό, ο Ίζακσον πρέπει να θεωρείται “κομμένος”, όσο κι αν επιμένουν οι Ολλανδοί, το ίδιο και ο 35χρονος Αλμούνια. Για τον Πολωνό Κούζτσακ, οι Άγγλοι γράφουν ότι η Γιουνάιτεντ τον παραχωρεί και μένει να τα βρουν οι δύο σύλλογοι, όμως ο ατζέντης του τερματοφύλακα ισχυρίζεται πως ενημερώθηκε από τον Ολυμπιακό ότι η περίπτωση του πελάτη τους δεν τους απασχολεί πλέον.

Τέλος, σχετικά με τον Σηφάκη του Άρη, κύκλοι της ΠΑΕ λένε πως δεν πρόκειται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του τον Ιανουάριο.

Ένας Ιάπωνας στη λίστα του Ολυμπιακού (VIDEO)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε