Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Κάμπας “σκότωσε” τον Πανιώνιο – Ο…Φονέας προκρίθηκε στους “16”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη στο κύπελλο ολοκληρώθηκε. Ο Φωστήρας με γκολ του Κάμπα στο 78′ ηττήθηκε με 2-1 από τον Πανιώνιο αλλά σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου ματς είναι η ομάδα που προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Ο Φονέας των γιγάντων “χτύπησε” και πάλι. Ο Φωστήρας κουβαλούσε το 1-0 από το ματς στον Ταύρο και ο Πανιώνιος ήθελε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ.

Τα κατάφερε νωρίς αφού ο Ντούνης στο 13′ και στο 21′ έβαλε με δύο τέρματα μπροστά την ομάδα του και της έδωσε προβάδισμα πρόκρισης.

Οι Νεοσμυρνιώτες δεν μπόρεσαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα που θα τους εξασφάλιζε και έτσι ο 39χρονος Ηλίας Κάμπας, ο οποίος είχε σκοράρει και στον πρώτο αγώνα, με το γκολ του στο 78′ έδωσε το εισιτήριο στον Φωστήρα.

Ο Κάμπας αποβλήθηκε αφού είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά ο Πανιώνιος παρά το ότι είχε σημαντικές ευκαιρίες δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι Νεοσμυρνιώτες είναι η πρώτη ομάδα της Σούπερ Λίγκας που αποκλείστηκε. Ο Φωστήρας θα αντιμετωπίσει στους “16” το νικητή του αγώνα Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (0-1).

ΣυνεΧίζει ακάθεκτος ο Πανθρακικός – Προκρίθηκε στους “16” του κυπέλλου

Πρόκριση και… καλές γιορτές – Προο-δεύει το “νέο αίμα” του Παναθηναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε