Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Κιντής έβγαλε… στη σέντρα τον Τσακίρη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μετά τον πόλεμο που ξέσπασε μεταξυ Τσακίρη και Αδαμίδη, με απίστευτες δηλώσεις εκατέρωθεν, ήρθε η σειρά του Γιώργου Κιντή να… ρίξει λάδι στη φωτιά, τονίζοντας ότι ποτέ δεν έριξε “χυλόπιτα” στον πρόεδρο της ΑΕΚ. Δείτε τα sms.

Τα κωμικοτραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών δεν έχουν τελειωμό. Μετά την… παρανοϊκή κίνηση των οπαδών του Πανιωνίου να καταστρέψουν το δικό τους γήπεδο ακολούθησε ο “πόλεμος” δηλώσεων μεταξύ Αδαμίδη και Τσακίρη.

Ο ιδιοκτήτης των Νεοσμυρνιωτών μεταξύ άλλων είχε πει ότι ο Κιντής έριξε πολλές φορές “χυλόπιτα” στον Αδαμίδη όταν αυτός του ζήτησε μέσω μηνυμάτων το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γιώργος Κιντής όμως ήρθε να διαψεύσει κατηγορηματικά τον Κωνσταντίνο Τσακίρη λέγοντας ότι δεν αρνήθηκε ποτέ να παραχωρήσει το γήπεδο στην ΑΕΚ:

“Αισθάνομαι σοκ και θλίψη για αυτό που συνέβη. Το μίσος για την ΑΕΚ ξεπέρασε την αγάπη που νιώθουν για τον Πανιώνιο. Προκάλεσαν ζημιές στο γήπεδο της ίδιας τους της ομάδας. Πριν παρθεί η απόφαση για να δοθεί το γήπεδο στην ΑΕΚ έπρεπε να είχε καλυφθεί το θέμα της ασφάλειας από την Πολιτεία” ανέφερε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Γιώργος Κιντής.

Λίγο αργότερα σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους έδωσε στη δημοσιότητα τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Αδαμίδη και από τα οποία δεν προκύπτει άρνηση του γιανα παραχωρηθεί το γήπεδο.

Από Αδαμίδη σε Κιντή 23/8

Γιώργο βρίσκομαι σε απίστευτα δύσκολη θέση με την έδρα του ματς με την Νταντί. Θα μπορούσατε να μας δώσετε τη Νέα Σμύρνη με εγγύηση ότι θα καλύπταμε τις τυχόν ζημιές; Συγνώμη που ρωτάω αλλά βρίσκομαι προ αδιεξόδου. Ενημέρωσε με. Σε ευχαριστώ, Σταύρος

Από Κιντή σε Αδαμίδη 23/8
θα σε πάρω πιο αργά…

Από Κιντή σε Αδαμίδη 24/8
Σε πήρα πριν μισή ώρα, δεν απάντησες και σου άφησα μήνυμα. Πάρε αύριο εάν θες

Από Αδαμίδη σε Κιντή 24/8
Οκ. Ευχαριστώ Γιώργο. Είμαι ακόμα στα τηλέφωνα. Μάλλον βρήκαμε λύση με του Περιστερίου. Μας είπε και ο Νικητιάδης πριν καμία ώρα ότι ο Τσακίρης δεν ήθελε να μας δώσει το γήπεδο. Θα σε πάρω το πρωϊ
Από Κιντή σε Αδαμίδη 24/8
Οκ. Δε νομίζω ότι είναι ακριβές αυτό που σου είπε ο Νικητιάδης

Από Αδαμίδη σε Κιντή 24/8
Γιώργο, μας έδωσε ο ερασιτέχνης το γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Του Περιστερίου δεν πέρασε και πριν λίγο μίλησα με Βεντούρη. Πες στον Κωνσταντίνο ότι θα σας ευχαριστήσουμε δημόσια και είναι ευκαιρία να θάψουμε το τσεκούρι του πολέμου (φίλαθλοι και διοικήσεις). Θα σε πάρω μόλις τελειώσουμε από Σούπερ Λίγκα. Ευχαριστώ.

“Τινάζουν” στον αέρα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χούλιγκαν και ανύπαρκτ κράτος μας έκαναν διεθνώς ρεζίλι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε