Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ο Κιντής κατέθεσε μήνυση εναντίον Αδαμίδη, Νοτιά, Παππά, Θανόπουλου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιώργος Κιντής κατηγορεί πρώην προέδρους, μετόχους και μέλη του ΔΣ της ΑΕΚ για χρήματα που λείπου από τα ταμεία της Empire 1924.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά του Γιώργου Κιντή από την εταιρεία που είχε συσταθεί το 2005 για την εμπορική εκμετάλλευση των δικαιωμάτων της ομάδας λείπουν πολλά χρήματα χωρίς να υπάρχουν τα απαραίτητα παραστατικά.

Καλεί λοιπόν τους Σταύρο Αδαμίδη, Νίκο Νοτιά, Θεοχάρη Κοσμάτο (μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Empire, τέως αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΚ), Κώστα Καπετανάκη (μέλος του Δ.Σ. της Empire, τέως μέλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ), Δημήτρη Καψή (μέλος του Δ.Σ. της Empire, τέως μέλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ), Πέτρο Παππά, Χαράλαμπο Γεωργούλη (μέλος του Δ.Σ. της Empire, τέως γενικός διευθυντής της Empire), Βασίλη Πουλάκο (μέλος του Δ.Σ. της Empire, τέως οικονομικός διευθυντής της Empire, τέως οικονομικός διευθυντής ΠΑΕ ΑΕΚ), Νίκο Θανόπουλο (τέως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Empire) και Μιχάλη Δημαράκη (τέως μέλος του Δ.Σ. και οικονομικός διευθυντής της Empire) να δώσουν εξηγήσεις.

Ο Κιντής προτείνει ως μάρτυρες 7 άτομα μεταξύ των οποίων και ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε