Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο “Κολοσσός” με το…. μηδενικό εισόδημα!

Ο “Κολοσσός” με το…. μηδενικό εισόδημα!

Ο Βασίλης Ξενιάδης δηλώνει έτοιμος να πάρει την ΑΕΚ, αλλά την ίδια ώρα η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ διαρρέει πως εδώ και χρόνια δηλώνει μηδενικά εισοδήματα ως… ανεπάγγελτος! “Όταν έρθουν όλα στο φως, θα αλλάξουν άποψη πολλοί άνθρωποι για μένα και την οικονομική μου δυνατότητα”, τονίζει ο Έλληνας επιχειρηματίας.

Κάθε άλλο παρά καθησυχαστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα που κάνουν οι διοικούντες της Ένωσης, για τον Βασίλη Ξενιάδη.

 
Βάσει της έρευνας των “κιτρινόμαυρων” (αλλά από δημοσιεύματα του Τύπου), προκύπτει ότι ο Έλληνας επιχειρηματίας-παρότι δηλώνει πως έχει όμιλο 54 εταιρειών-οι φορολογικές του δηλώσεις είναι μηδενικές και ο ίδιος δηλώνει ανεπάγγελτος.
 
Ο Βασίλης Ξενιάδης δεν δηλώνει έσοδα από το 2005, καθώς αναφέρει πως δεν έχει πόρους. Με αυτά τα δεδομένα, είναι απίθανο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να εγκρίνει την πώληση της ΠΑΕ ΑΕΚ.
 
Στα όσα του καταλογίζουν και όσα διαρρέονται από την πλευρά της ΠΑΕ, ο Βασίλης Ξενιάδης έδωσε την δική του απάντηση στην εφημερίδα “Κιτρινόμαυρη Ώρα των Εργαζομένων”.
 
Συγκεκριμένα, για το θέμα με τις μηδενικές δηλώσεις ο κ. Ξενιάδης παραδέχθηκε ότι ισχύει αλλά το δικαολόγησε: “αυτό είναι απολύτως λογικό από τη στιγμή που ο επιχειρηματικός όμιλός μου εδράζεται στο εξωτερικό και δραστηριοποιείται εκεί. Τα χρήματα όμως υπάρχουν και σύντομα αυτό θα αποδειχθεί“.
 
Σχετικά με την δυσπιστία της ΠΑΕ, υποστήριξε πως: “όταν έρθουν όλα στο φως, θα αλλάξουν άποψη πολλοί άνθρωποι για μένα και την οικονομική μου δυνατότητα. Εγώ ότι πρέπει να κάνω θα το κάνω, θα προχωρήσω σύμφωνα με το σχέδιο που υπάρχει, με σκοπό να πάρω το 51% και να βοηθήσω την ΑΕΚ να βγει από το αδιέξοδο”.
 
Το νομικό τμήμα του συλλόγου αναμένεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό στις επαφές που θα γίνουν προσεχώς με τους δικηγόρους του Βασίλη Ξενιάδη, όσον αφορά τις αποδείξεις που θα πρέπει να παρουσιάσει ο υποψήφιος επενδυτής για την οικονομική του δυνατότητα, αλλά και τις προθέσεις του.
 
Στο μεταξύ, ο Σταύρος Αδαμίδης ελπίζει να προκύψει κάτι καλό από τις επαφές με τους Άραβες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε