Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

O Κόμπι, ο Μπερντ κι ο Διαμαντίδης (VIDEO)

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Το απίστευτο καλάθι του Διαμαντίδη απέναντι στην Καβάλα ήταν ίσως μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά στο ΝΒΑ τα σουτ πίσω από το ταμπλό τα έχουν για… πρωινό. Δείτε τι έκανε χθες ο Διαμαντίδης και θυμηθείτε πόσο αυτονόητη μοιάζει μια τέτοια κίνηση για τον Κόμπι, τον ΛεΜπρόν, τον Πέτζα και πάνω απ’ όλους τον… Λάρι τον Μπερντ!!

O Δημήτρης Διαμαντίδης σκόραρε ένα καλάθι, από αυτά που μπαίνουν μια φορά στα 20 χρόνια στα ελληνικά γήπεδα και αντέδρασε ως… κλασικός Διαμαντίδης, καθώς δεν έσκασε ούτε χαμόγελο.
Στο ΝΒΑ πάντως, που είναι πιο συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους… ταρζανιές, δείχνουν να το απολαμβάνουν περισσότερο. Δείτε το Top-20 των σουτ πίσω από το ταμπλό, ανάμεσα στα οποία υπάρχει ένα τρομερό καλάθι του Πέτζα, ένα κάρφωμα του Ιγκουαντάλα με τη βοήθεια του Άιβερσον, ένα σουτ σαν… σε προπόνηση τουΛεΜπρόν (που όπως θα διαπιστώσετε τα έχει για πλάκα αυτά τα σουτ), το διασημότερο lay up της ιστορίας δια χειρός Τζούλιους Έρβινγκ και το δυσκολότερο buzzer beater της ιστορίας, όπως το πέτυχε ο Τζεφ Μαλόουν (ναι, του ΒΑΟ!) πέφτονας έξω από τo γήπεδο και με τους Μπούλετς του να χάνουν 2 πόντους από τους Πίστονς και τελικά να παίρνουν τημ ανέλπιστη νίκη!
Πάνω απ’ όλους και όλα όμως, είναι ο Λάρι Μπερντ (το νο.2 στο top-10 του ΝΒΑ) και η σιγουριά με την οποία σουτάρει πίσω από το ταμπλό, μια κίνηση που έχει μιμηθεί κάθε παιδάκι -και όχι τόσο… παιδάκι- που έχει παίξει μπάσκετ με φίλους του στα ανοιχτά γήπεδα όλου του πλανήτη!

Δείτε τα βίντεο στο gazzetta.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε