Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

O Κωνσταντόπουλος ζήτησε να αναλάβει ο Παναθηναϊκός την επισκευή του ΟΑΚΑ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συναντήθηκε με τον υφυπουργό πολιτισμού και τουρισμού, Γιώργο Νικητιάδη και ζήτησε να αναλάβει την ανακατασκευή του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι θέλουν να είναι σίγουροι ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο όταν θα ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Γι’ αυτό ο Νίκος Κωνσταντόπουλος πρότεινε να αναλάβει η ΠΑΕ τα έξοδα της επισκευής του χλοοτάπητα και να γίνει στη συνέχεια ρύθμιση.

Ο κύριος Νικητιάδης δεσμέυτηκε να απαντήσει μέχρι την Τρίτη.

“Άδραξα την ευκαιρία για να συζητήσουμε με τον κ. Κωνσταντόπουλο ζητήματα όπως η καταπολέμηση της βίας. Η πολιτεία θέλει συμπαραστάτη τον Παναθηναϊκό και ο κ. Κωνσταντόπουλος δήλωσε την συμπαράστασή του. Συζητήσαμε και το ζήτημα του ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός προσφέρθηκε να αναλάβει το κόστος των εργασιών και μετά να δούμε τον τρόπο της εξόφλησης. Μέχρι αύριο θα έχουμε καταλήξει γιατί υπάρχουν αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα” τόνισε ο Γιώργος Νικητιάδης..

Από την άλλη ο Νίκος Κωνσταντόπουλος τόνισε: :

Με τον υφυπουργό είμαστε φίλοι από παλιά. Συζητήσαμε θέματα θεσμικού ενδιαφέροντος όπως της βίας και άλλα, στα οποία μπορούν να γίνουν θεσμικές παρεμβάσεις. Συζητήσαμε και το τεχνικό πρόβλημα του ΟΑΚΑ. Προσφερθήκαμε να βοηθήσουμε και φέτος όπως βοηθήσαμε και πέρυσι. Υπάρχουν ασφυκτικές προθεσμίες. Να μην εκτεθεί διεθνώς η πολιτεία. Υπάρχει απόλυτη κατανόηση ώστε να λυθεί το θέμα. Εγκαίρως είχαμε επισημάνει το πρόβλημα. Υπήρξε κατανόηση και αμεσότητα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε